"GRK NAM NIJE DAO DA ODEMO"! Srpkinji pretili policijom na plaži u Grčkoj: Bacila sam mu 10 evra u lice!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

"GRK NAM NIJE DAO DA ODEMO"! Srpkinji pretili policijom na plaži u Grčkoj: Bacila sam mu 10 evra u lice!

Društvo -

Neprijatnim situacijama sa letovanja još nije kraj, a ovoga puta problem je nastao oko uslova za konzumaciju pića na jednoj plaži u Grčkoj.

Naime, kako je jedna turistkinja iz Srbije objavila, njoj nisu dali da napusti plažu dok ne naruči još dva pića.

"Grk nam nije dao da napustimo plažu dok ne naručim još dva pića (minimum 4,5 evra po jednom), iako sam mu rekla se vraćamo (ostavila peškire). Pridružio mu se još jedan, kao zovu policiju ako napustim plažu bez još 9 e. Onda je L krenula da plače, bukvalno sam mu bacila 10 evra u lice", napisala je ona na Tviteru.

Dalje je u komentarima dodala da je reč o jednoj plaži u Polihronu.

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj da su turistu uslovljeni konzumacijom pića uz ležaljke, a nedavno se na društvenim mrežama pojavilo i navodno novo pravilo po kom i bebe moraju da poruče piće ako zauzimaju ležaljku.

Takođe, jedna turistkinja je ostala u šoku kada je morala da plati čak 37 evra za jedno pivo na Mikonosu!

Ta turistkinja iz Britanije koja se požalila na previsoke cene bara na plaži na Mikonosu još je dobila i uvrede od vlasnika.

"Ne znamo ko si ti, jer se ne sećamo mušterije koja je naručila limunadu i sendvič. Ne znamo ni da li si ikada zaista bila naš gost, a imaš hrabrosti da se kriješ iza nadimka i pišeš klevete na naš račun", napisali su tada iz tog bara.

Pored uslovljavnja za konzumaciju pića, čija je cena paprena, jedna turistkinja se požalila i da nije mogla da dobije ležaljku uz obrazloženje da "nisu za ljude iz Srbije."

Inače, na meti su i oni koji rezervišu mesta na plaži te ostavljaju peškire i tokom noći, a zbog toga je turiste u Nea Kalikratiji je jutros dočekalo neprijatno iznenađenje.

- U Nea Kalikratiji upravo odnose sve ležaljke i neotvorene suncobrane sa plaže koje su turisti ostavili ujutru da bi sačuvali mesto za kasnije da dođu. Pretpostavljam da to više ne sme da se radi. Nego put pod noge, sva aparatura i bar jedna osoba da sedi dok drugi ne stignu - navodi se u objavi u grupi "Live from Greece".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track