KASIR U BUDVI NA NEOBIČAN NAČIN ODLUČIO DA SE RASHLADI: Mušterije u šoku! Ovakav prizor u marketu sigurno nisu očekivale (FOTO)
Foto: Ana Paunković

NESVAKIDAŠNJE

KASIR U BUDVI NA NEOBIČAN NAČIN ODLUČIO DA SE RASHLADI: Mušterije u šoku! Ovakav prizor u marketu sigurno nisu očekivale (FOTO)

Društvo -

Tropski talas zahvatio je ovih dana veći deo Evrope, a jedan kasir u prodavnici u Crnoj Gori odlučio je da se rashladi na nesvakidašnji način.

Na jednom makedonskom humorističkom Instagram profilu pojavio se vide-snimak radnika u jednoj prodavnici kako radi bez majice.

Crna Gora, primorje, plaža
foto: Ana Paunković

Iako nije poznato da li u lokalu postoji klima-uređaj, ali očigledno je da je muškarac odlučio na radikalan potez u borbi protiv vrućine.

Kako se navodi na društvenim mrežama, video-snimak je nastao u jednoj prodavnici Budvi gde ove godine boravi ogroman broj naših turista.

Ispod ovog snimka nizali su se komentari, a mišljenja o ovakvom postupku kasira bila su podeljena.

kasir
foto: Printscreen/Instagram

Mnogi su bili šokirani prizorom, dok neki čak nisu ni obratili pažnju. Jednima je čak ovo bilo i normalno s obzirom na to da i turisti u kušaćim kostimima dolaze u prodavnice, ali pak nekolicina njih je smatrala da ovako nešto nije primereno.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track