OVAKO KASIRI VARAJU KUPCE NA SITNO! Potkradu za par dinara, a da to ni NE ZNATE! Svi se pitaju šta im znači ta SIĆA!
Foto: Filip Plavčić

slučajno ili namerno?!

OVAKO KASIRI VARAJU KUPCE NA SITNO! Potkradu za par dinara, a da to ni NE ZNATE! Svi se pitaju šta im znači ta SIĆA!

Društvo -

Redakciji Kurira su se požalili čitaoci koji su u više navrata primetili pojedine kasire kako pokušavaju da "potkradu" kupce na kasi i to ni manje ni više nego za stine pare.

- Par puta sam primetio u manjim, ali i velikim marketima kako mi kasir ili kasirka kažu cenu koja je za par dinara viša u odnosu na onu sa računa. Konkretno, kasir mi je prilikom poslednje kupovine rekao iznos računa 505 dinara. Ja dajem toliko i odlazim. Uzeo sam račun i ispred prodavnice bacim pogled da vidim cenu banana koje sam kupio. U tom trenutku na računu gledam zbirni iznos 501 dinar - priča nam čitalac K. A. i dodaje:

- Tada shvatim da se on nije ni ponudio da mi vrati četiri dinara, a i rekao mi je da račun iznosi 505. Šta li mu znače ta četiri dinara. Da li ga mrzi da vraća taj sitan novac, pa zbog toga tako postupa ili možda nema sitniš. Svakako mu ne bih uzeo dinar, dva, tri, ali mislim da svaki kupac treba da zna koliko tačno iznosi njegov račun.

Drugi čitalac dodaje da je istu situaciju primetio na, doduše, manjem iznosu u jednom manjem marketu.

- Račun je tačno iznosio 103 dinara za neka dva slatkiša. To sam saznao kada sam posle dva sata bacio pogled na račun, a inač mi je prodavac rekao 105 dinara. Zaista ne razumem šta im znači dinar ili dva - pita se potrošač D. K.

Kurir.rs

Bonus video:

03:16

Kako da povratitte novac ako vam vodootporna obuća propusti: Stručnjak otkrila cake kako nas trgovci varaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track