RODBINA LJUTA AKO DAŠ MANJE OD 200€! Šok-ispovest srpske gastarbajterke iz Pariza: Kafići puni, žene stalno idu na nokte i frizuru
Foto: Shutterstock

"Ne znam samo odakle im pare za sve to"

RODBINA LJUTA AKO DAŠ MANJE OD 200€! Šok-ispovest srpske gastarbajterke iz Pariza: Kafići puni, žene stalno idu na nokte i frizuru

Društvo -

"Nismo išli na more ovog leta ali smo imali tri veselja kod rodbine. Pa i tu troškovi. Ne možeš a da ne odneseš manje od 200 evra. Naljutiće se a i onako nas prozivaju što sve manje poklona nosimo kad stignemo. A ljudi se samo žale, a kafići su puni. Žene doterane i svakodnevno idu kod frizera i rade nokte. Ne znam samo odakle im pare za sve to. Razmišljamo da sledeći odmor provedemo dve nedelje u Srbiji a dve nedelje ovde kući u Parizu", napisala je R.S., Srpkinja, koja živi i radi u Parizu, sa čim se sve suočila kad je ovog leta došla na odmor u Srbiju.

Beograd, Knez Mihailova
foto: Shutterstock

Ona je za portal Svi Srbi u Parizu, koji okuplja naše ljude koji žive i rade u Francuskoj, napisala pravu i iskrenu ispovest o svom letošnjem boravku u "zavičaju".

Reč je o rođenoj Beograđanki koja, kako je rekla, već 40 godina živi i radi u Francuskoj a koja se u svojim zapažanjima osvrnula i na to kako joj se čini život u Srbiji, šta kupuje kad dođe ovde, kakve su cene i slično.

Ali, čini se, među jačim utiscima bio je onaj da su kafići puni, a domaće dame doteranije od onih u Parizu.

Kurir.rs/Svi Srbi u Parizu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track