OVAKAV PRIZOR KOD BEOGRADA NA VODI SE NE VIĐA SVAKI DAN: Beograđani šokirani zbog jednog čoveka koji šeta OVU životinju! (FOTO)
Foto: Shutterstock

u luksuznom delu prestonice

OVAKAV PRIZOR KOD BEOGRADA NA VODI SE NE VIĐA SVAKI DAN: Beograđani šokirani zbog jednog čoveka koji šeta OVU životinju! (FOTO)

Društvo -

I kada smo pomislili da smo sve videli u Beogradu baš tada možemo da naletimo na prizor koji se definitivno ne viđa svaki dan, a reč je o konju kojeg šeta čovek i to ni manje ni više nego luksuznim delom prestonice - Beogradom na vodi.

Naime, na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavila se zanimljiva fotografija na kojoj se vidi čovek koji šeta konja kroz centar prestonice.

- Čovek prošetao konja danas Beogradom na vodi - piše na fotografiji.

Po svemu sudeći ovaj prizor je šokirao Beograđane koji su u to vreme prolazili ovim naseljem i videli sve to, a neki su pak i fotografisali.

konj, Beograd na vodi
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad_

Podsetimo, nedavno je u Beogradu jedan maturant odlučio da oduševi građane te je na matursko veče došao u narodnoj nošnji i to jašići konja.

Da to nije sve pokazala je i fotografija sa Labudovog Brda na kojoj se se videle dve svinje na travi kraj parkinga na uglu XI krajiške divizije i Patrijarha Joanikija.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track