POMOZIMO JASMINI DA NASTAVI ŽIVOT BEZ BOLOVA: Operacije i terapije nisu pomogle, potreban hirurški zahvat u inostranstvu
Jasmina Krušedolac, Foto: Fondacija Budi human

budi human

POMOZIMO JASMINI DA NASTAVI ŽIVOT BEZ BOLOVA: Operacije i terapije nisu pomogle, potreban hirurški zahvat u inostranstvu

Društvo -

Humanitarna fondacija "Budi human - Aleksandar Šapić" prikuplja novčana sredstva za Jasminu Krušedolac (1976).

Jasminini zdravstveni problemi počeli su oktobra 2022. godine pojavom bolova u LS kičmi, a intenzitet bola se vremenom sve više povećavao i širio i na donje ekstremitete.

Dijagnostički nalaz MR LS kičme pokazao je prolaps diska na pršljenovima L4/L5 nakon čega je urađena operacija endoskopske mikrodiscektomije sa radiofrekventnom anuloplastikom, ali nije bilo poboljšanja bolnog stanja.

Jasmina Krušedolac
foto: Fondacija Budi human

Ustanovljene su dijagnoze: G96.191 Perineuralne ciste (Perineural cyst); G55.1 Pritisak na korenove i spletove živaca kod međupršljenskog diska (Compressio radicum et plexuum nervorum ad discum intervertebralem); M51.1 Ispadanje prolaps slabinskog i drugih međupršljenskih diskusa sa oboljenjem korena živca radikulopatijom (Prolapsus disci intervertebralis lumbalis et disci interverterbralis aliorum cum radiculopathia).

Kako možemo pomoći

Slanjem SMS poruke 1548 na broj 3030 (200 dinara)

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001725551-92

Uplatom na devizni račun:

160-6000001726345-38

IBAN: RS35160600000172634538

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Nakon operacije, a po preporuci neurohirurga, neurologa i fizijatra pokušala je sa fizikalnim terapijama, vežbama i lekovima, probala sve terapije bola, sve to u više različitih ustanova ali stanje se sve više pogoršavalo i bolovi su bili sve jači.

Nakon osam meseci bezuspešnog lečenja, odlučila se da pomoć potraži u klinikama u inostranstvu gde su joj nakon pregledanja medicinske dokumentacije predložili lečenje hirurškim putem.

Jasmina je odlučila da lečenje nastavi u inostranstvu kako bi nastavila da živi normalnim životom bez bola kao i pre.

Sredstva su potrebna za operaciju u inostranstvu, specijalističke i dijagnostičke preglede, laboratorijske analize, za lekove i suplemente.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track