U NAREDNA DVA SATA KIŠA U OVIM DELOVIMA SRBIJE: RHMZ objavio kakvo vreme nas očekuje tokom narednih dana!
Foto: Dado Đilas

hladnije

U NAREDNA DVA SATA KIŠA U OVIM DELOVIMA SRBIJE: RHMZ objavio kakvo vreme nas očekuje tokom narednih dana!

Društvo -

U naredna dva sata u zapadnim, centralnim i jugozapadnim krajevima očekuje kiša, najavio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ).

- U naredna dva sata u zapadnim, centralnim i jugozapadnim krajevima ponegde kratkotrajna kiša - saopštio je RHMZ.

Kako su meteorolozi ranije najavili, večeras će ponegde padati kratkotrajna kiša, uglavnom u zapadnim, centralnim, jugozapadnim i južnim predelima.

Vetar će biti umeren i jak, na severu i istoku Srbije kratkotrajno i olujni zapadni i severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura će biti od 4 do 13, a najviša od 24 do 28 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

RHMZ
foto: Printscreen/RHMZ

Vreme narednih dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuju hladna jutra, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije i kratkotrajna magla.

Tokom dana se očekuje pretežno sunčano vreme, uz malu do umerenu oblačnost i sa dnevnom temperaturom u većini mesta od 23 do 28 stepeni, osim u ponedeljak kada će biti osetno hladnije.

Prolazno naoblačenje, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima, očekuje se u ponedeljak uveče na zapadu i jugozapadu, u utorak i u ostalim krajevima, a u sredu u prvom delu dana u južnim predelima.

(Kurir.rs / Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja