VATROGASAC DIGAO KOLEGU U VAZDUH! Nakon gašenja požara, zajedno ušli na zadimljeni splav, a onda se desilo NEOČEKIVANO! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

VATROGASAC DIGAO KOLEGU U VAZDUH! Nakon gašenja požara, zajedno ušli na zadimljeni splav, a onda se desilo NEOČEKIVANO! (VIDEO)

Društvo -

U emisiji Kojekude po Srbiji, autor i voditelj Vukašin Grozdanić razgovarao je sa ljudima koji su se bave zanimanjem o kojem je u detinjstvu maštao - vatrogastvom.

U razgovoru je čuo mnoge anegdote o rizičnim, ali i komičnim situacjama u koje pripadnici ovog zanimanja često zapadaju.

kojekude
foto: Kurir televizija

Vatrogasac iz DVD martice Zemun, Rade Konjević ispričao je kako je tokom jedne intervencije digao kolegu u vazduh.

- Goreo je jedan splav na Novom beogradu. Bio je nasukan. Intervencija je bila tokom noći. Bili smo malo i umorni, jer smo iskakali iz kreveta na intervenciju. Došli smo tamo i krenuli ga gasimo, a nakon toga smo radili to takozvano dogašivanje požara. I dalje je bilo dosta dima.

Kada je ekipa ušla na zadilmljeni splav, Radetu se desila nezgodna stvar:

- Pošto sam ja veliki i glomazan zgazio sam jednu dasku i propao kroz pod splava. Da još bude smešnije, uopšte nisam mnogo ni propao jer sam se zbog visine dočekao na noge.

Bonus video:

01:15

VATROGASAC DIGAO KOLEGU U VAZDUH! Nakon gašenja požara, zajedno ušli na zadimljeni splav, a onda se desilo NEOČEKIVANO!

A dok je Rade propadao kroz pod njegov kolega je poleteo u visinu:

- Kolega je bio na drugoj strani te daske je poleteo je u vazduh jer je bio dosta laganiji od mene. Bilo je jako smešno. Njegov izraz lica je bio takav kao da je stvartno dobio krila i poleteo. Tolikom silinom sa ja propao kroz taj pod. Meni ništa nije bilo, a on zamalo da proleti kroz krov.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

14:36

KOJEKUDE PO SRBIJI: Smederevo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track