DEVOJČICU (12) PRATIO MANIJAK DOK SE VRAĆALA IZ ŠKOLE: Zurio je u nju, oblizivao se! Počela je panično da trči, a on je uradio OVO
Foto: Shutterstock

JEZIVO

DEVOJČICU (12) PRATIO MANIJAK DOK SE VRAĆALA IZ ŠKOLE: Zurio je u nju, oblizivao se! Počela je panično da trči, a on je uradio OVO

Društvo -

Dvanaestogodišnja devojčica iz Ovče doživela je vraćajući se iz škole nešto jezivo!

Prema rečima njene starije sestre, devojčicu je pratio manijak.

- Moja sestra (12) se vraćala kući iz Borče ka Ovči u 105L autobuskoj liniji na sredini vožnje ušao je stariji čovek romske nacionalnosti i seo preko puta nje i sve vreme je zurio u nju, oblizivao se i pravio jezive face - napisala je ona, a njena poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

manijak
foto: printscreen serbialive_beograd

Navela je da čovek naglo skočio sa sedišta kada je njena sestra trebala da siđe na stanici.

- Krenuo je za njom, pratio ju je. Ona je počela da paniči i da trči prema zgradi kad je otključala i ušla u zgradu čovek je u tom trenutku stajao ispred vrata i zurio jezivo u nju. Ona je sva isprepadana počela da trči prema stanu, ulazi zaključava se, sa prozora vidi čoveka kako stoji i čeka ispred zgrade - dodaje se u njenoj poruci.

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama u grupama koje su posvećene Borči, Krnjači, Ovči i Kotežu nekoliko ljudi upozorilo je na manijaka koji čudno gleda devojke i koji drži ruke u gaćama.

Bonus video:

05:15

MANIJAK NAPAO DEVOJČICU S LEĐA, OBORIO JE, PA JE DODIRIVAO Otac: Nakon hapšenja brzo je pušten na slobodu i NAPAO JE PONOVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track