"BRAVO MOMČINO! DA JE VIŠE OVAKVIH HEROJA!" Mladić video da manijak spopada devojke u autobusu, pa uradio ovo kako bi ih odbranio!
Foto: Zorana Jevtić

pribijao se uz njih

"BRAVO MOMČINO! DA JE VIŠE OVAKVIH HEROJA!" Mladić video da manijak spopada devojke u autobusu, pa uradio ovo kako bi ih odbranio!

Beograd -

Jedna Beograđanka požalila se pre nekoliko dana kako ju je u autobusu na liniji broj 50 seksualno uznemiravao manijak. Taj manijak očigledno svakodnevno maltretira devojke u prevozu, a juče ga je jedan momak izbacio iz istog autobusa!

Naime, mladić je primetio kako se manijak pribija uz devojke i rešio je da ga izbaci iz prevoza.

- Sve pohvale za dečka iz 50-ice, koji je video kako se neki muškarac pribija uz neke devojke. Izbacio ga je iz autobusa i samim tim odbranio devojke. Bravo momčino, da je više ovakvih heroja - navodi se u poruci koja je objavljena na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

manijak, autobus
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Nažalost, ovo nije prvi put da neka devojka doživi sekualno uznemiravanje u gradskom prevozu.

Pre nekoliko dana jedna mlada devojka doživela je neprijatnost u istom autobusu.

- U 50-ici mi je neki dečko prišao i jako nepristojno mi prilazio što bliže i dodirivao me svojim polnim organom. Samo želim da ljudi, deca, žene, bilo ko, ko je u takvoj situaciji ne ćuti kao ja što sam uradila. Bio je tamniji, crne kose i brade i nizak je - upozorila je ona pre nekoliko dana.

Bonus video:

00:27

Žena bacila jaje na autobus u Zemunu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track