"OVI IZ ČAČKA SU ZEZNULI I NAS BEOGRAĐANE!": Čačanin uslikan na Slaviji, a evo šta je uradio sa registarskom tablicom! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

"OVI IZ ČAČKA SU ZEZNULI I NAS BEOGRAĐANE!": Čačanin uslikan na Slaviji, a evo šta je uradio sa registarskom tablicom! (FOTO)

Društvo -

Pojedini vozači u Srbiji dolaze na razne ideje kako bi izbegli saobraćajne kazne, a neki od njih čak prelepljuju slova na registarskim tablicama!

Jedan Čačanin otišao je korak dalje, pa je deo tablice odlomio!

Ranije su vozači, kako bi izbegli kazne, skidali tablice, lepili samolepljive trake, prekrivali ih krpama, čak lepe i bele trake i to kako bi postojeće slovo, ukoliko je moguče, ličilo na drugo slovo.

tablice, kazna
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

- Ovi iz Čačka su zeznuli i nas Beograđane. Iščupaš parče tablice i to je to, nema kazne nikakve - navodi se u opisu fotografije koja je objavljenana storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Kako je korisnik koji je uslikao ovo vozilo naveo fotografija je nastala na Slaviji.

Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima predviđa kaznu od 10.000 dinara za fizička lica ukoliko su tablice nepropisno postavljene ili nisu čitljive, dok je za pravna lica zaprećeno od od 50.000 do 600.000 dinara.

Bonus video:

00:18

VIDIŠ DA MOŽE: Bahatom tiktokeru oduzet automobil jer je MENJAO TABLICE na daljinski!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track