PRIVEDENE JOŠ ČETIRI OSOBE ZA KRAĐU MILIONA! Barun osudio skandal rukometnog kluba: Ostavili su dugogodišnju crnu na moral
Foto: Kurir televizija

kurir tv

PRIVEDENE JOŠ ČETIRI OSOBE ZA KRAĐU MILIONA! Barun osudio skandal rukometnog kluba: Ostavili su dugogodišnju crnu na moral

Društvo -

Skandal potresa Niš i rukomet, pošto je jedan od čelnika Rukometnog kluba Železničar uhapšen, zbog sumnje da je 1,7 miliona dinara, namenjenih klubu, koristio u druge svrhe.

Privedene su još 4 osobe, koje su osumnjičene da su zajedno sa njim falsifikovale račune i na njih prebacili oko milion i po dinara.

Više detalja za Kurir televiziju je izneo Goran Barun, bivši zamenik načelnika Policijske uprave Niš.

02:17

PRIVEDENE JOŠ ČETIRI OSOBE ZA KRAĐU MILIONA! Barun osudio skandal rukometnog kluba: Veća je moralna šteta od materijalne!

- Duboko sam uveren da je veća moralna šteta, nego materijalna, a činjenica je da će ovaj događaj ostaviti tamnu mrlju na dugogodišnjeg sportskog radnika koji je pokazao rezultate u svom radu. Hteo bih da apelujem da se javna pogovaranja sklone u stranu, a da se okrenemo onome što Zakon nalaže. Da se omogući osumnjičenom da pred sudijom da svoju verziju događaja, pa tek onda da sudimo o tome da li je bilo krivičnog dela ili ne. Iznos, iako deluje milionski, zapravo je mali za aktivnosti koje se preduzimaju tokom tih sportskih aktivnosti.

Da podsetimo da je klub Železničar prošle godine izbačen iz Super B lige i vraćen dva ranga niže upravo zbog neplaćenih dugovanja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:16

SNIMLJENA DRSKA KRAĐA U KNEZ MIHAILOVOJ: Lopov krade torbu doktoru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track