U TORTI PRONAŠLA NEŠTO JEZIVO, PA SE ZGROZILA! "Isekli smo parče, a u filu ova grozota": Srpkinji se smučilo, pita se jedno (FOTO)
Foto: Shutterstock

odvratno!

U TORTI PRONAŠLA NEŠTO JEZIVO, PA SE ZGROZILA! "Isekli smo parče, a u filu ova grozota": Srpkinji se smučilo, pita se jedno (FOTO)

Društvo -

Mnogi potrošači se na društvenim mrežama požale kada u hrani pronađu neželjene sastojke. Ovoga puta čitateljka Kurira je u kupljenoj torti pronašla neko žuto parče koje liči na vosak.

- Smrznute torte iz marketa kupujemo odavno ako se zadesi da nam hitno treba dezert i da nemamo vremena da napravimo. Nikada se nije desilo ovako nešto. Dešavalo se da nekada ostane ljuska oraha ukoliko torta ima orahe, ali to nije ništa strašno. I meni se desi da mi nekada ostane neka ljuska i nisam pravila nikakvu dramu. Jednostavno, desi se. Međutim, ovo za mene sada je bilo baš neprijatno iznenađenje i pitam se šta je ovo i odakle u torti - kaže nam čitateljka i dodaje:

- Torta je bila čokoladna i nije koštala više od 1.500 dinara. Otvorili smo je, isekli nekoliko parčeta i pojeli i sve je bilo u redu. Međutim, negde na sredini kada smo isekli jedno parče između korice i fila je bilo nešto tvrdo, žuto i čudno. Izvadili smo to i pitali se šta je.

vosak
foto: Privatna Arhiva

- Da budem iskrena ogadila mi se torta. Gledali smo šta bi ovo moglo da bude. Ličilo je na vosak, ali svi smo se pitali otkud vosak u torti u ovakvom obliku. Taj deo torte iz sredine nismo ni pojeli, a ne verujem ni da ćemo je pojesti do kraja jer nam se smučilo.

Bonus video:

03:13

OVIM BI SAZNALI KAKO NAS TRGOVCI ŠIŠAJU CENAMA Gavrilović: To bi nam pomoglo da nađemo alternative, a informacije DELIMO JAVNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track