SAOBRAĆAJNI POLICAJCI S ULICE DNEVNO SKLONE SKORO 200 PIJANIH VOZAČA! Za 4 dana napisali 20.500 kazni, ovi prekršaji prednjače!
Foto: Nenad Kostić, Shutterstock

pojačana kontrola

SAOBRAĆAJNI POLICAJCI S ULICE DNEVNO SKLONE SKORO 200 PIJANIH VOZAČA! Za 4 dana napisali 20.500 kazni, ovi prekršaji prednjače!

Društvo -

Saobraćajni policajci su samo tokom četiri dana napisali čak 20.500 prekršajnih kazni nesavesnim vozačima, a više od polovine njih je prebrzo vozilo!

Naime, u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima, u periodu od 21. do 24. marta pripadnici saobraćajne policije sproveli su akciju pojačane kontrole tokom koje je otkriveno gotovo 20.500 prekršaja.

saobraćajna policija
foto: RINA

Zbog prekoračenja brzine sankcionisano je više od 11.000 vozača, zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa sankcionisano je 2.500 vozača, odnosno putnika, dok je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja isključeno 750 vozača, odnosno u proseku 188 dnevno!

Kako saznajemo, saobraćajni policajci će i u narednom periodu sprovoditi mere pojačane kontrole koje će prvenstveno biti usmerene na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja koji najviše doprinose nastanku saobraćajnih nezgoda i težini posledica.

Bonus video:

01:38

Presretači zaustavili i isključili dva vozila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track