DANKIN UJAK U POLICIJI BIO 2 SATA: Ne znam šta je bilo sumnjivo tog dana (FOTO)
Foto: Kurir

DANKIN UJAK U POLICIJI BIO 2 SATA: Ne znam šta je bilo sumnjivo tog dana (FOTO)

Društvo -

Ujak nestale Danke Ilić (2), Stefan Dragomirović, bio je danas u policijsku stanicu u Boru skoro dva sata.

Stigao je oko 10 časova, a policijsku stanicu je napustio koji minut pre podneva.

Iz dana u dan roditelji, ali i ujak nestale devojčice borave u policijskoj stanici kako bi pomogli u potrazi za Dankom. Svaki detalj bi mogao da bude veoma važan.

Danka Ilić, ujak
foto: Kurir

Takođe, svi oni su gledali snimak koji je jedan Srbin snimio u Beču, a na kome se možda nalazi Danka u društvu dve rumunske državljanke.

Podsetimo, ujak Stefan je povodom tog snimka, iako sa sigurnošću nije mogao da potvrdi, rekao je da kosa i hod jesu kao Dankini.

Danka Ilić, ujak
foto: Kurir

Govoreći ranije o danu nestanka, Dragomirović je, između ostalog, odbacio da je u ponašanju njegove sestre bilo šta bilo sumnjivo.

"Napolju je bilo sunčano, tek posle je pala kiša. Tako da ne znam zašto optužuju moju sestru da je vodila decu po kiši napolje i da im je to sumnjivo", rekao je on.

Danka Ilić, ujak
foto: Kurir

Dodao je da Dankina majka, nakon što joj je ćerka nestala, nije odmah digla opštu uzbunu jer je verovala da je Danka negde u blizini i da će je sama pronaći.

Danka Ilić, ujak
foto: Kurir

"Ona je dozivala, tražila, gledala svuda, ali Danke nigde nije bilo... Uplašila se i pozvala muža Miloša, obavestila ga da ne može da pronađe ćerku. Ne znam tačno koje vreme je bilo, ali ubrzo nakon toga su pozvali i policiju", rekao je Dankin ujak.

Inače, na starom Banjskom putu danas će biti "prečešljana" deponija.

Bonus video:

04:16

AKO JE DANKA NA SNIMKU IZ BEČA, RODITELJI SU U OZBILJNOM PROBLEMU Privatni detektiv tvrdi: Dete je onda nestalo DAN RANIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja