PENZIONER ODRŽAO JE SVIMA LEKCIJU IZ PRIJATELJSTVA: Svake nedelje teško pokretnog druga vodi na brijanje, šetnje i kafu!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

to im je ritual

PENZIONER ODRŽAO JE SVIMA LEKCIJU IZ PRIJATELJSTVA: Svake nedelje teško pokretnog druga vodi na brijanje, šetnje i kafu!

Društvo -

Priča o prijateljstvu dva penzionera mnoge je rasplakala!

Jedna korisnica mreže X posvetila je objavu svom svekru i njegovom najboljem drugu.

- Svekar (70+) vodi svog teško pokretnog druga na brijanje jednom nedeljno i posle ga vodi na kafu. To im je ritual, pored šetnje koju su ranije upražnjavali. Pošto ovaj nije u stanju da drži ni šoljicu više, svekar mu pomogne i kafu da popije. Ako to nije drugarstvo,ne znam šta je - napisala je ona.

Njena objava mnoge je rasplakala.

- To je drugarstvo pravo! Htela da napišem kako smo se mi onoga vremena družili i voleli, pa zanemeh... Jutros na Moravi izbeglica iz Petrinje zamolio me da slikam patke na kamenu. "Nije gospodjo narod kriv... Kaže na rastanku starina." - navodi se u jednom od komentara.

Jedan korisnik naveo je da ima dobrih i plemenitih ljudi. I onih koji to nisu.

- Moj brat dve godine ide kod druga koji je izgubio nogu, kupa ga, vodi kod lekara, sve što treba. Ja ne bih mogla, priznajem. Doduše moj brat jeste najdivnije biće pa nikome to nije nešto posebno - napisala je jedna žena.

Bonus video:

00:34

Prijatelj otima napadaču nož nakon ubadanja u Zemunu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track