TRIGLAV OSIGURANJE: Vaš siguran partner na putovanju
Foto: Promo

Uživajte u prolećnim praznicima bez rizika

TRIGLAV OSIGURANJE: Vaš siguran partner na putovanju

Društvo -

Radost prolećnih praznika rešili ste da upotpunite porodičnim putovanjem, koje ste ispla­ nirali do sitnih detalja, a da biste bili spremni ako se desi nešto neočekivano, obezbedite sebi i svojoj po­ rodici putno zdravstveno osiguranje.

Odmor u svetu

Ukazala se odlična prilika da provedete pr­ vomajske i uskršnje pra­ znike porodično u nekoj od evropskih ili svetskih metropola. Bilo da volite aktivni odmor s više peša­ čenja u toku dana, bilo da ste tip za lagano uživanje u zracima sunca, putova­ nje je uvek izvor beskrajne sreće. Radujete se otkrivanju brojnih znamenitosti grada, poseti muzejima i parkovima. Uživanje u te­stiranju novih kulinarskih specijaliteta ili u šoljici omiljene kafe nezaobi­lazan je deo porodične avanture.

Isplanirali ste svaki de­ talj putovanja, pripremili sve potrebne stavke kako biste kreirali nezaboravne uspomene kojih ćete se ra­ do sećati, a vaši mališani uvek s radošću čekaju no­vu priliku za igru i zabavu.

Sigurnost na prvom mestu

Kao iskusni organiza­ tor porodičnog putovanja, znate da je sigurnost na prvom mestu i da je va­ žno biti pripremljen za svaku situaciju. Zato pre putovanja posetite neku od poslovnica „Triglav osiguranja“ ili partner­ sku turističku agenciju, kako biste ugovorili po­ lisu putnog zdravstvenog osiguranja. Ova polisa pruža pokriće i štiti vas od nezgoda, bolesti i ne­ predviđenih neprijatnosti tokom boravka u inostran­stvu. Putno zdravstveno osiguranje možete ugo­voriti kao individualno, porodično, grupno ili in­ dividualno s više ulazaka u zemlje Evrope i paketno putno osiguranje. Ovom polisom dobija se sledeće: organizacija pomoći u slu­ čaju potrebe za lečenjem u inostranstvu, troškovi neophodnog medicin­ skog tretmana za vreme boravka u inostranstvu, medicinskog prevoza i ho­spitalizacije, štete usled gubitka ili krađe prtljaga i štete usled kašnjenja ili otkazivanja leta, pomoć u slučaju gubitka ili krađe dokumenata, osiguranje od odgovornosti, kao i pravna pomoć. Ukoliko ne­mate vremena da posetite poslovnicu, sve se može rešiti sa samo nekoliko kli­ kova na portalu e.Triglav, gde ćete čak ostvariti i 10 odsto popusta na polisu.

Izaberite „Triglav“ pu­tno osiguranje i uživajte u odmoru bez rizika. Jer „Triglav“ polisa vredi više

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja