UZNEMIRUJUĆE! BRUTALNA TUČA DEČAKA U CENTRU NOVOG PAZARA: Pojavili se jezivi snimci, niko nije stao da ih razdvoji (VIDEO)
Foto: RINA

UZNEMIRUJUĆE! BRUTALNA TUČA DEČAKA U CENTRU NOVOG PAZARA: Pojavili se jezivi snimci, niko nije stao da ih razdvoji (VIDEO)

Društvo -

U centru Novog Pazara došlo je do žestoke tuče maloletnika naočigled prolaznika. Snimci ovog događaja snimljeni sigurnosnom kamerom sa obližnjeg objekta pojavili su se u javnosti.

- Jasno se vidi kako grupa dečaka sa školskim rančevima na leđima prilazi drugom dečaku. Nakon kraćeg razgovora kreću da ga tuku, a napadnuti dečak je pružio otpor i došlo je do opšte makljaže, kažu za iz redakcije indeksonline.rs koji su prvi na svojoj instagram stranici objavili jeziv snimak nasilja.

00:59

Brutalna tuča dečaka u centru Novog Pazara

Tokom tuče do koje je došlo u ulici Stevana Nemanje, zavađeni dečaci su u jednom trenutku izleteli pred automobile koji su prolazili ulicom.

Ono što je poražavajuće jeste činjenica da niko od vozača nije stao i izašao da razdvoji mladiće. Nakon blagog kočenja jer su im se našli ispred vozila, samo su ih zaobišli i nastavili svoj put, dodaju naši sagovornici.

Nakon incidenta vinovnici tuče su se razbežali, a još uvek nije poznato da li je ovaj slučaj prijavljen policiji.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja