"VOZAČ AUTOBUSA VIKAO, BACAO KOFERE, A ONDA IZVREĐAO SRPKINJU" Drama nakon povratka s letovanja: Ovo nikad nisam doživela
Foto: Profimedia

neprijatno iskustvo

"VOZAČ AUTOBUSA VIKAO, BACAO KOFERE, A ONDA IZVREĐAO SRPKINJU" Drama nakon povratka s letovanja: Ovo nikad nisam doživela

Društvo -

Jedna Srpkinja tvrdi da je nakon povratka sa letovanja u autobusu imala konflikt sa vozačima koji su je napali zbog toga što im navodno nije pomenula u koji grad silazi.

Njena objava se pojavila u Fejsbuk grupi "Live from Greece" gde je do detalja opisala šta se desilo na putovanju.

- Vozač autobusa je vikao, bacao kofere i vređao me! Želim sa vama da podelim jedno veoma loše i neprijatno iskustvo i mogu slobodno reći da ovako nešto nikada nisam doživela. Naime, ćerka i ja smo se približavale među prvima parkiranom autobusu koji je čekao prijem putnika za povratak iz Sartija. Dok sam razgovarala sa ćerkom jedan momak koji je tu stajao, a za koga se ispostavilo kasnije da je vozač, obratio mi se rečima: "Prvo se kaže dobar dan kada se dođe". Na šta sam ja prećutala jer ja zaista nisam imala predstavu da je to vozač. Odmah zatim taj isti momak uzima nečiji kofer i baca ga ono kao kada bi ubacivali loptu u koš - napisala je ona i dodala:

letovanje, vozači, autobusi
foto: Printscreen Facebook/Live from Greece

- Stajala sam pored svog kofera i rekla da moj kofer neće. Tada je drugi vozač uzeo moj kofer i spustio ga. U autobusu nam je prišao vodič i pitao da li smo rekle da smo iz Aleksinca, na šta sam ja odgovorila da nas zaista niko nije pitao i da ja u tom trenutku nisam znala ko je vozač autobusa da bih rekla: "Eheej, ja sam iz Aleksinca" na šta je ona odgovorila onako strogo: "Za ubuduće da znate da to morate da kažete bez obzira da li vas je neko pitao ili ne". Bus pravi pauzu i pozovu nas da prebace naše stvari. Odlazim do vozača i onda kreće: "Sledeći put da kažete gde silazite kad vas pitam!" - tvrdi ona i nastavlja:

- "Nije nas niko pitao" - odgovorila sam. "Kako vas niko nije pitao, kad mi uvek pitamo ljude, kako?" Kažem: "U redu je mi nismo pravile nikakav problem". On nastavlja da urla i kaže: "Ali nama je problem, nama!".

letovanje, vozači, autobusi
foto: Printscreen Facebook/Live from Greece

- Tada već kreće prema meni agresivno! Uključuje se drugi vozač i kaže: "Ja ne želim da se ovo nastavi pokušavši da spusti loptu i tada ovaj besni vozač kaže: "Ma pusti budalu!" Eto, tako sam ja danas prošla od vozača autobusa... Možda nema veze sa grupom, ali htela sam da podelim možda nekom bude na korist.

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track