TIJANI SE DRUGOVI SMEJALI ČIME JE DOŠLA NA MATURU A ove njene reči su za ponos: Ja nemam čega da se stidim, ja sam sa sela (VIDEO)
Foto: Užice oglasna tabla Facebook printscreen

mala matura

TIJANI SE DRUGOVI SMEJALI ČIME JE DOŠLA NA MATURU A ove njene reči su za ponos: Ja nemam čega da se stidim, ja sam sa sela (VIDEO)

Društvo -

Mala maturantkinja Tijana Marković iz Užica izazvala je juče oduševljenje kada je na proslavu svoje male mature stigla traktorom.

Dovezao ju je tata a Tijana je, kako kaže, ponosna na svoje seosko poreklo.

Tijanin neobičan dolazak na malu maturu pokazuje ponos koji ova mlada devojka oseća prema svom seoskom poreklu. Njen dolazak traktorom, vozilom koje je simbol ruralnog života, izazvao je iznenađenje među prolaznicima i školskim drugarima, ali Tijana je ostala nepokolebljiva.

- Ne znam kako je tati pala ova ideja na pamet, ali sam se složila. Planiram da upišem tehničko i grafičko crtanje. Drugari su se smejali, ali mene nije bilo sramota, nema čega da me bude sramota, ja sam sa sela - poručuje Tijana kroz osmeh za portal "Užice oglasna tabla".

Pod videom objavljenim na portalu "Užice oglasna tabla" nizali su se komentari pohvale za Tijanu i njenog tatu. Mnogi su izrazili divljenje prema originalnoj ideji i ponosu koji Tijana pokazuje prema svom seoskom poreklu.

Tijanin dolazak na malu maturu traktorom pokazuje da seosko poreklo ne treba da bude razlog za sramotu. Naprotiv, to je nešto na šta treba biti ponosan. Tijana je svojim postupkom poslala snažnu poruku o važnosti prihvatanja svog porekla i ponosa na svoje korene.

Centrom Užica prodefilovali mali maturanti iz OŠ "Miodrag Milovanović Lune" koju pohađaju deca iz sela Karan, Ribaševina i Lunovo Selo.

Kurir.rs/Blic/Facebook Užice Oglasna tabla

Bonus video:

01:47

SEKA ALEKSIĆ IŠLA NA MATURU SA ZLOSTAVLJANOM DEVOJČICOM! Ismevali su je jer je Romkinja i donosili joj UVREDLJIVE poklone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track