OGLASILA SE OČAJNA MAJKA NESTALOG MILANA IZ NIŠA: "Samo se MOLIM BOGU da je živ..." Otkrila šta je JEDINO PONEO u planinu
Foto: Društvene mreže, Gorska služba spasavanja Srbije

OGLASILA SE OČAJNA MAJKA NESTALOG MILANA IZ NIŠA: "Samo se MOLIM BOGU da je živ..." Otkrila šta je JEDINO PONEO u planinu

Društvo -

"Osmi dan nema mog Milana, osmi dan kako je otišao od mene i više se nije javio. Mnogo je teško. Ne znam ništa o njemu sve ovo vreme, samo se nadam i molim Bogu da je živ", kazala je Marica Đorđević, majka Milana Đorđevića koji je 10. juna nestao na Bojaninim vodama, izletištu na Suvoj planini.

Prema njenim rečima, potraga se nastavlja i mnogo ljudi čini sve što je u njihovoj moći da pronađu njenog sina.

- Potraga je juče bila usmerena ka selima u podnožju planine Donjoj i Gornjoj Studeni, Čukljeniku i Jelašnici. Mi smo sa suprugom i sinom išli u Gornju Studenu. Na snimku kamere jedne privatne kuće u tom selu vidi se da je Milan tim putem ka Bojaninim vodama prošao u ponedeljak oko pola 12. U toku tok popodneva stariji sin sa svojim drugovima pronašao je kola na parkingu kod planinarskog doma i to je za sada sve što znamo - izjavila je Marica.

1 / 9 Foto: Kurir/M.S.

Ona je podsetila da je sina poslednji put videla u ponedeljak između 8 časova i 10.30 časova, kada je došao kod nje, poslao sa laptopa neke službene mejlove i popio kafu. Nakon toga je otišao na posao u Univerzitetski klinički centar, a otuda na Bojanine vode, gde mu se gubi svaki trag.

"Milan je planinario, ali nikada sam. Išao je uvek sa nekim, nekada su to bili njegovi drugovi i bivša direktorka, a nekad kum. Ima planinarsku opremu, ali je nije poneo. Otišao je u planinu praktično samo sa ključevima od automobila u rukama, pošto su mu i privatni i službeni telefon ostali u kaseti automobila, a novčanik u stanu u kome živi sa suprugom i dvoje dece", kazala je Marica.

Prema njenim rečima, policija je prilikom pregleda telefona njenog sina videla da se on tog dana, pre nego što se čuo sa svojom suprugom, čuo i sa drugom iz Amerike, koleginicom s posla i jednim planinarem.

Niš, nestali Nišlija, Milan Đorđević
foto: Društvene mreže

"Razgovor sa suprugom bio je uobičajen, javio joj se da ne može da stigne po ćerku u vrtić, jer ima obaveze na poslu, ali to se i ranije događalo. On radi kao zastupnik jedne veliki farmaceutske kompanije i zadužen je za gradove na jugoistoku Srbije. Ponedeljkom radi u Nišu, a ostalim danima u drugim mestima", izjavila je Marica.

Ona je kazala da se Milan nije žalio ocu i bratu da ima neke probleme, a njima se obično poveravao, međutim, njegove kolege su primetile da je u poslednjih mesec, dva bio zabrinut, a od jedne koleginice tražio je lekove za spavanje jer je imao problem sa snom.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da intenzivno tragaju za Milanom i da preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi što pre bio pronađen.

Mladi farmaceut je u momentu nestanka imao na sebi tamne pantalone, belu košulju sa prugama i braon cipele. Visok je 185 centimetara.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

02:15

TRAGOVI NA SUVOJ PLANINI NISU MILANOVI, ČEKA SE ANALIZA Treći dan potrage na Suvoj planini: Ovo zadaje GLAVOBOLJU SPASIOCIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track