Na Matematičkom nemoguće prijaviti ispit
Foto: Matematički Fakultet

Kvar

Na Matematičkom nemoguće prijaviti ispit

Društvo -
Ispit se prijavljuje samo elektronski, ali zbog havarije na serverima to u ovom trenutku nije moguće. Matematičarima odobren dodatni ispitni rok

BEOGRAD - Uprava Matematičkog fakulteta, nakon protesta studenata, odobrila je akademcima naknadni ispitini rok za 7. oktobar, međutim, zbog kvara na električnim instalacijma ne radi fakultetski sajt, pa je trenutno nemoguće prijaviti ispit, rekla je portparolka fakulteta Sanja Kosanović.

Ispit se prijavljuje samo elektronski, ali se zbog havarije na serverima u ovom trenutku to ne može učiniti, rekla je Kosanović i navela da će rok za prijavu ispita biti produžen i da je u toku sastanak uprave i studenata.

Prvobitno je bilo predviđeno da studenti prijavljuju ispit danas do ponoći, rekla je Kosanovićeva i navela da se zbog nezadovoljstva studenata ovakvom odlukom nastava odvija delimično.

"Neki profesori drže časove, neki ne", rekla je portparolka i navela da je kvar ozbiljan i da se ne zna da li će biti otklonjen u toku dana.

Inače, nastavno-naučno veće je na jučerašnjoj sednici odlučilo da studenti mogu prijaviti samo jedan ispit.

Studenti su od ponedeljka blokirali nastavu tražeći da im se odobri dodatni ispitni rok, za koji su, kako tvrde, do sada bili uskraćeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track