Najnovije vesti

AFERA KONJAK: Policija hapsi građane u Vranju zbog naslovne strane Kurira!

AFERA KONJAK: Policija hapsi građane u Vranju zbog naslovne strane Kurira!

Društvo
Patrola privela Zvonka S. (59) kada ga je uhvatila da po banderama lepi tekst o gradonačelniku Zoranu Antiću

VRANJE - Iza rešetaka zbog novina.
Priča da se gradonačelnik Vranja Zoran Antić na svečanom prijemu u Rusiji obrukao ukravši flašu konjaka od 30 evra glavna je tema u tom tom gradu, koji je juče osvanuo oblepljen naslovnom stranom Kurira. Koliko je ta priča pogodila gradske čelnike najbolje pokazuje to što je zbog lepljenja plakata jedna osoba završila iza rešetaka.

Patrole kontrolišu

Portparol Policijske uprave Vranje Dragan Stamenković potvrdio je da je bilo privođenja.
- Policija je intervenisala u ovom slučaju, to je sve što mogu da kažem, detalji će biti naknadno saopšteni. Jedna osoba je osumnjičena da je u noći između subote i nedelje po gradu lepila kopiranu naslovnu stranu Kurira - saopštio je Stamenković.

Kako saznajemo, juče u ranim jutarnjim satima je zbog lepljenja naslovne strane Kurira priveden Zvonko S. (59) iz Vranja. Njega je „u akciji“ uhvatila patrola policije.
Juče su u Vranju i Vranjskoj banji održani izbori za savete mesnih zajednica, što su očigledno neki iskoristili za pomalo neobičnu izbornu kampanju.

Prozivka na internetu

Inače, zbog priče iz Kurira, ovih dana su i društvene mreže preplavljene fotografijama i foto-montažama u kojima se ljudi šale na račun gradonačelnika i njegove bruke u Rusiji. Oni kreativniji su čak izradili fotografije flaša konjaka s likom Zorana Antića i piće nazvali „zonjak“, a mnogima je Antić ovih dana i asocijacija na čuvene stihove Bore Đorđevića „Cele noći ti si forsirala konjak“, koja će, kako se govori, biti zabranjena na svim lokalnim radio i TV stanicama.

Podsetimo, Zoran Antić je sa svečanog prijema u pozorištu u Sankt Peterburgu, koji su domaćini upriličili u čast srpske delegacije, ukrao flašu ruskog konjaka i pokušao da je odnese u hotel. Bruka je pukla zbog gradonačelnikove nespretnosti - naime, prilikom silaska sa stepeništa flaša mu je iskliznula iz sakoa i razbila se u paramparčad, posle čega se on pravio da se ništa nije dogodilo i nonšalantno išetao iz teatra.

Antić zaštitno lice novog brenda konjaka
Antić zaštitno lice novog brenda konjaka

„Cele noći ti si forsirala konjak“
„Cele noći ti si forsirala konjak“

Ne priznaje bruku

Zoran Antić demantovao je ranije priču o ukradenoj flaši konjaka i tvrdi da je sve to zezanje na njegov račun.
- Nikada tako nešto ne bih uradio. I ne znam ko je nešto takvo mogao da kaže - rekao je Antić.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...