NOVO: Račun za struju plaćaće se do 28. u mesecu
Foto: Tanjug

Zorana Mihajlović

NOVO: Račun za struju plaćaće se do 28. u mesecu

Društvo -
Nakon razgovora sa građanima Šapca, koji su to naveli kao jedan od problema jer i penzije i plate stižu oko tog datuma, odlučili smo da pomerimo vreme plaćanja, kaže ministarka

ŠABAC - Ministarka energetike i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović najavila je danas da će se dugovi i računi za utrošenu struju umesto 25. plaćati 28. u mesecu.

"Nakon razgovora sa građanima Šapca, koji su to naveli kao jedan od problema jer i penzije i plate stižu oko tog datuma, odlučili smo da pomerimo vreme plaćanja. Takvo uputstvo poslaćemo ka distribucijama", rekla je Mihajlovićeva koja je u tom gradu organizovala susrete s građanima.

Ona je naglasila da su građani, pored tema iz oblasti ministarstva na čijem je čelu, najčešće govorili o sumnjama na korupciju i lošim privatizacijama. "Suma svega je da se živi loše a jedan od razloga je što je samo devet procenata potrošene električne energije upućeno u privredu.

To znači da je privreda u Šapcu stala i da je treba pokrenuti što će biti jedan od zadataka rekonstruisane vlade", rekla je Mihajlović novinarima. Ministarka je tokom prepodneva razgovarala sa 50 Šapčana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track