Tražite posao? Pravac na sajam zapošljavanja 22. aprila
Foto: PR

Tražite posao? Pravac na sajam zapošljavanja 22. aprila

Edukacija -

.

Ako ste nezaposleni ili želite da postojeće radno mesto zamenite boljim, prolećni sajam zapošljavanja LINK2job (www.link2job.eu) je pravo mesto za vas. Sajam LINK2job će se održati u petak, 22. aprila, od 10 do 18h u banket sali hotela Jugoslavija na Novom Beogradu.

Kvalitetan i svima dostupan sadržaj

Svi koji posete sajam dobiće besplatan kurs engleskog jezika ili jedan od modula ECDL kursa po izboru, i uživaće u brojnim drugim besplatnim sadržajima koji će im omogućiti da unaprede svoje veštine, obogate svoj CV i tako lakše i brže dođu do željenog posla. Besplatni kurs možete izabrati i rezervisati na sledećem linku, a na samom sajmu potvrditi rezervaciju poklon-kursa.

Posetioci sajma imaće priliku da se povežu sa brojnim uspešnim kompanijama koje će na sajmu tražiti nove kadrove, a među poslodavcima tu su Comtrade, P3 Communications, Delhaize Serbia, Zepter, Trizma, Wiener Stadtische, Metro, obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy i Savremena gimnazija, i mnogi drugi sa velikim brojem otvorenih radnih mesta.

Bogat program za nove veštine

Pored mogućnosti direktnog predstavljanja poznatim i uspešnim kompanijama, posetioci će moći da besplatno izrade profesionalne fotografije za CV koje će praviti eksperti za obradu fotografije. Oni koje posete Job Box kutak naučiće trikove o tome kako da se najbolje predstave na intervjuu za posao, a igrom u Social Network Corneru imaće priliku da osvoje vredne nagrade.

Na brojnim predavanjima otkrićete kako možete da pronađete posao preko LinkedIna, započnete freelance karijeru i zarađujete od kuće i steknete još brojna nova saznanja koja će vam pomoći da status nezaposlenog zamenite poslom iz snova.

Podrška u izgradnji karijere

Sajam zapošljavanja LINK2job je projekat LINK Centra za razvoj karijere koji su podržali Grad Beograd i Nacionalna služba za zapošljavanje.

Centar za razvoj karijere podstiče unapređenje karijere kroz brojne stručne seminare, radionice i druge aktivnosti u vezi sa poslovanjem i obogaćivanjem veština. Cilj Centra ogleda se u promovisanju celoživotnog učenja, podršci u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika.

Da podsetimo, sajam zapošljavanja LINK2job održaće se u banket sali hotela Jugoslavija 22. aprila od 10 do 18h. Ulaz je besplatan, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na sledećem linku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track