Provedite nezaboravno leto u Letnjem kampu Savremene gimnazije
Foto: PR

Provedite nezaboravno leto u Letnjem kampu Savremene gimnazije

Edukacija -

Svi učenici koji su završili V, VI, VII ili VIII razred osnovne škole imaju priliku da provedu nezaboravno leto, sklope nova poznanstva i usvoje vredna znanja u Letnjem kampu Savremene gimnazije.

Interaktivne radionice Letnjeg kampa iz 4 oblasti: OKmatematika, OKengleski, WoWnauka i DigiArt održavaće se od 20. juna do 15. jula u prostorijama Savremene gimnazije, u Šumatovačkoj 45 na Vračaru.Zainteresovani školarci uživaće svakog radnog dana od 10 do 14 časova u druženju sa vršnjacima, i kroz timski rad dopunjavaće svoja znanja iz matematike, engleskog jezika, nauke i digitalne umetnosti.Radionice prilagođene različitim interesovanjimaUčenje uz najsavremeniju tehnologiju, edukativne aplikacije i zanimljive eksperimente omogućiće učesnicima da na interesantan način steknu što temeljnija znanja koja će im olakšati dalje školovanje. Radionice OKmatematike, OKengleskog, WoWnauke i DigiArta osmišljene su tako da svakom učeniku pružaju mogućnost da pronađe ono što ga najviše zanima.Na ovim kreativnim radionicama školarci će upoznati matematiku kao jednostavan i interesantan predmet, usavršiti komunikacijske veštine engleskog jezika, saznati zanimljive i korisne naučne činjenice i savladati tehnike obrađivanja fotografija i kratkih filmova.Učenici koji žele da budu deo Letnjeg kampa Savremene gimnazije imaju mogućnost da uz vaučer besplatno učestvuju u radionici po svom izboru. Sve potrebne informacije o prijavi i programu Letnjeg kampa možete saznati ovde.

Moderno opremljene učionice spremne za učenike

Radionice Letnjeg kampa održaće se u moderno opremljenim učionicama i laboratoriji za naučne eksperimente u kojima se, inače, održava nastava za učenike Savremene gimnazije.Svi polaznici letnjeg kampa imaće priliku da se upoznaju sa principima nastave u Intelligent Classroomu i Google Technology Classroomu. U ovim prostorijama učenike očekuje najnovija tehnologija poput tablet uređaja, virtual reality naočara, interaktivnih tabli, edukativnih aplikacija i drugih savremenih gedžeta.Tri programa Savremene gimnazije za sigurnu budućnost Savremena gimnazija akreditovana je od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Univerziteta u Kembridžu. Učenici ove škole imaju mogućnost da se opredele za jedan od tri programa: Nacionalni, Kembridž ili Kombinovani i tako uče na srpskom ili engleskom jeziku. Napredna tehnologija i kreativno osmišljeni časovi učenicima olakšavaju celokupan proces učenja i obezbeđuju im korisna i primenljiva znanja koja će im pružiti prohodnost ka svim univerzitetima u zemlji i inostranstvu. Zbog velikog interesovanja, na ovogodišnjem letnjem kampu ostalo je još samo malo slobodnih mesta. Osigurajte svoje mesto na vreme i prijavite se online za druženje i učenje, ili pozivom na broj: 011 7856 120.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track