coDEsign2017 Live stream: Besplatno pratite prenos Zimske škole programiranja i dizajna
Foto: PR

Ne propustite!

coDEsign2017 Live stream: Besplatno pratite prenos Zimske škole programiranja i dizajna

Edukacija -

Još jedna Zimska škola programiranja i dizajna – coDEsign otvorena je u prostorijama kompanija LINK group i Comtrade i trajaće sve do 10. februara. Kao i prethodnih godina, coDEsign je privukao pažnju velikog broja srednjoškolaca i osnovaca, koji žele da prošire svoja znanja iz ovih oblasti i otkriju kako se započinje uspešna IT karijera.

Odlična vest je da čak i oni koji nisu u mogućnosti da lično prisustvuju Zimskoj školi imaju priliku da prate korisna predavanja besplatno, putem Live streama.

Najbolji način da provedete zimski raspust

Organizatori coDEsigna, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) i Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS), i ove godine okupili su brojne stručnjake iz oblasti IT-ja i dizajna, koji će održati niz interesantnih radionica i predavanja.

Za pet dana Zimske škole programiranja i dizajna, svoja iskustva s učesnicima podeliće više od 30 stručnjaka, koji su uspešne karijere gradili u velikim kompanijama kao što su Gugl, Majkrosoft, Hjulit Pakard i druge.

Posetioci coDEsigna, kao i oni koji program budu pratili u direktnom prenosu uživo, moći će da saznaju kako se kreiraju sajtovi i video-igrice, da naprave prve korake u programskim jezicima PHP i C#, da nauče tehnike obrađivanja fotografija u Fotošopu i još mnogo toga.

Interesantne teme iz oblasti IT-ja i dizajna na samo jedan klik od vas

Da biste pratili predavanja koja vas najviše zanimaju, potrebno je samo da kliknete na Live stream, popunite obrazac i započnete svoje usavršavanje. Sva predavanja traju 60 minuta, po rasporedu koji možete videti preko ovog linka. Direktan prenos je moguće pratiti u svakom trenutku sve dok traju predavanja.

Iskoristite jedinstvenu priliku da potpuno besplatno postanete deo najperspektivnijih oblasti 21. veka. Izaberite neku od brojnih tema koja najviše odgovara vašim interesovanjima i jednim klikom napravite prvi korak ka novim veštinama iz oblasti informacionih tehnologija i dizajna.

Sve potrebne informacije o coDEsignu2017 možete pronaći na sajtu Zimske škole programiranja i dizajna www.it-skola.com.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track