Najnovije vesti

NAJVEĆI REGIONALNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Virtuelni dani karijera i znanja biće održani u oktobru!
Foto: Promo

NAJVEĆI REGIONALNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Virtuelni dani karijera i znanja biće održani u oktobru!

Edukacija

Ukoliko tražite novi posao ili svoje prvo radno iskustvo, šansu za to moći ćete da potražite na devetom regionalnom online Sajmu zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2018.".

 

Deveti regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2018.“, ove godine biće održan od 3. do 10. oktobra, na adresi . Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

 

Ove godine, uz standardno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, sve kompanije i oglasi će biti grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo. Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i live chat sa poslodavcima koji su im interesantni.

 

Prijave poslodavaca su još uvek u toku i sve kompanije se dobrodošle da se priključe u potrazi za kandidatima. Na ovogodišnjem regionalnom online sajmu zapošljavanja, kada je Srbija u pitanju, radnike će tražiti mnoge prestižne firme.

 

Pored potrage za poslom, svi posetioci će imati mogućnost da bolje upoznaju poslodavce i direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija. Takođe, za sve programere iz regiona, tu je Virtuelni Hakaton nakon kog najbolje očekuju vredne nagrade.

 

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...