POZIV ZA SVE KREATIVCE: Pretvorite svoj umetnički talenat u zanimanje budućnosti!
Foto: Promo

POZIV ZA SVE KREATIVCE: Pretvorite svoj umetnički talenat u zanimanje budućnosti!

Edukacija -

Koliko puta ste čuli rečenicu „Umetnost je lepa, ali od nje ne može da se živi” ili „Trebalo bi da se okreneš nečemu što će ti obezbediti sigurnu platu”? Ne bi trebalo da vas muče odgovori na ova pitanja, jer umetnost više nije i ne treba da bude samo hobi. To najbolje znaju studenti Fakulteta savremenih umetnosti koji stasavaju u mlade kreativce koji i te kako dobro zarađuju od svog posla.

Ako i vi želite da svoj talenat pretvorite u zanimanje budućnosti i da sledite svoje srce, imamo važnu vest za vas. Upisni rok za novu generaciju na Fakultetu savremenih umetnosti je otvoren, a do kraja meseca svoje mesto u klasi 2023/24. možete obezbediti uz značajan popust na školarinu.

Ipak, sa ove ustanove ističu da je veliki broj mesta u novoj generaciji već popunjen, zato požurite i prijavite se na vreme za najsavremenije umetničke studije u regionu.

Stvarajte koristeći najsavremeniju tehnologiju

Fakultet savremenih umetnosti već više od 25 godina uspešno školuje umetnike koji odgovaraju na sve zahteve modernog doba.

Inovativan pristup nastavi i vrhunski stručnjaci koji su cenjeni profesionalci u svojim profesijama zaštitni su znak FSU. Studenti dizajna imaju mogućnost sticanja priznatih Adobe i Autodesk sertifikata, studenti glume i multimedijalne produkcije učestvuju u predstavama i raznim projektima tokom studija, dok mladi vizuelni umetnici imaju mogućnost izlaganja svojih radova u poznatim galerijama sa kojima ovaj fakultet sarađuje.

Studiranje na FSU stvoriće od vas moderne umetnike 21. veka koji su spremni ne samo da menjaju postojeću umetničku scenu nego i da stvaraju novu.

FSU
foto: Promo

Odaberite umetničku oblast koja najviše odgovara vašim afinitetima

Na Fakultetu savremenih umetnosti možete birati između pet studijskih programa na osnovnim studijama. U skladu sa svojim afinitetima i talentima, izaberite onaj koji će vam pomoći da napravite zapaženu umetničku karijeru.

Vizuelne umetnosti: Ovaj studijski program namenjen je onim studentima koji žele da se bave vizuelnim umetnostima u najširem smislu – slikarstvom, grafikom, ali i fotografijom, street artom, konceptualnom umetnošću, performansom i body artom, ilustracijom i stripom, primenjenim umetnostima, dizajnom i bilo kojom oblasti u umetnosti u skladu sa svojim senzibilitetom. Možete birati između tri oblasti, a na raspolaganju su vam slikarstvo, grafika ili multimedija.

Dizajn: Ako ste nadareni i volite da eksperimentišete sa formama, bojama, tipografskim elementima, površinama i rastojanjima, a pri tome želite da radite kreativan i odlično plaćen posao, ovo je studijski program za vas. U zavisnosti od toga šta najviše volite da dizajnirate, na ovom studijskom programu možete izabrati module Grafički dizajn, Dizajn enterijera ili Game Art.

Dizajn kostima: Bilo da želite da kreirate garderobu za široki auditorijum ili da se bavite scenskim kostimom za pozorište i film, studijski program Dizajn kostima ćete izabrati ako ste kreativac koji želi da se njegova ideja vidi i realizuje u duhu modernog vremena.

Dramske umetnosti – Gluma: Ako se odlučite za glumu na FSU, čeka vas mnogo nastupa i predstava još tokom studija. Klase vode priznati umetnici kao što su Slobodan Beštić, Božidar Đurović, Vida Ognjenović, Ljiljana Blagojević, Irfan Mensur, Branislav Lečić, od kojih možete mnogo da naučite.

Kreativne komunikacije: Ako izaberete neki od modula na studijskom programu Kreativne komunikacije, naučićete kako da samostalno kreirate ideje i sadržaj, ali i da izrađujete projekte, realizujete ih, organizujete, distribuirate, plasirate i medijski predstavljate i objavljujete. Na raspolaganju su vam Multimedijalna produkcija, Muzičke komunikacije i Savremeno novinarstvo.

FSU
foto: Promo

Kreirajte umetnički portfolio još tokom studiranja

Najveći problem mladih umetnika posle završenog fakulteta jeste kako da pronađu posao bez ikakvog iskustva.

Fakultet savremenih umetnosti iz godine u godinu sa svojim studentima uspešno realizuje veliki broj projekata iz oblasti medija, dizajna, dramskih i likovnih umetnosti i tako im obezbeđuje da karijeru počnu da grade još tokom školovanja, što im kasnije olakšava pronalazak profesionalnog angažmana.

Upis u novu generaciju studenata na FSU je otvoren. Donesite najbolju odluku u pravo vreme i obezbedite svoje mesto po sniženim cenama!

Ukoliko ne požurite sa prijavom, velika je verovatnoća da će mesta na programu koji želite biti zauzeta i da ćete morati da čekate narednu upisnu godinu. Zato je važno da reagujete brzo.

Započnite svoju uspešnu umetničku karijeru i postanite deo klase 2023/24. Ne čekajte, prijavite se već danas!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track