Najnovije vesti

SVE PROTEKLO U NAJBOLJEM REDU: Stefanović zahvalio ODIHR na posmatranju izbornog procesa
Foto: MUP

nastavak na unapređenju izbornih uslova

SVE PROTEKLO U NAJBOLJEM REDU: Stefanović zahvalio ODIHR na posmatranju izbornog procesa

Izbori 2020

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa predstavnicima posmatračke misije ODIHR o izborima koji su održani u Republici Srbiji i tom prilikom im se zahvalio što su pratili ceo izborni proces.

Stefanović je sa delegacijom ODIHR, koju je predvodila šef Misije Ursula Gaček, razgovarao o preliminarnom izveštaju ODIHR o proteklim izborima, ali i o svemu što je Vlada Srbije preduzela na unapređenju celokupnog izbornog procesa.

foto: MUP

On je pozvao delegaciju Misije ODIHR da nakon završetka konačnog izveštaja posete Srbiju i dodao da će Vlada Srbije nastaviti da radi na dodatnom unapređenju izbornih uslova u našoj zemlji.

Stefanović je, takođe, istakao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova brzo reagovalo na nekoliko prijava tokom izbornog dana i o svemu obaveštavalo nadležna tužilaštva.

Šef Misije ODIHR Ursula Gaček zahvalila se na saradnji Ministarstvu unutrašnjih poslova i istakla da su spremni za nastavak rada, sa predstavnicima Vlade Srbije, na unapređenju izbornog procesa.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...