SNS: Zemunsкa gimnazija je dobar primer кoliкo država ulaže u obrazovanje
Foto: Printscreen/Youtube

SNS: Zemunsкa gimnazija je dobar primer кoliкo država ulaže u obrazovanje

Izbori 2022. -

Кandidati sa liste "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“, Aleksandar Mirković, Zorica Bilandžija i Nemanja Joksimović, obišli su danas rekonstruisanu Zemunsku gimnaziju i naveli da je ona dobar primer koliko država danas ulaže u obrazovanje, da brine o mladima i da stvara povoljne uslove za ostanak mladih u zemlji.

Jedna od najstarijih gimnazija u Beogradu nakon rekosnstrukcije postala je jedna od najmodernijih škola u regionu, podsetio je Mirković.

Rekonstrukcija Zemunske gimnazije je samo jedan od simbola napretka i razvoja naše zemlje. Investiranje u mlade, investiranje u obrazovanje jeste i investiranje u bolju budućnost Srbije, smatra Aleksandar Mirković. Кako bi nastavili dalje sa investicijama i ulaganjima, neophodni su nam mir i stabilnost koju jedino garantuje Aleksandar Vučić, zaključio je Mirković.

Nemanja Jokismović je rekao da se po pitanju obrazovanja, zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću, mnogo toga uradilo u prethodnim godinama.

Naš fokus je da mladim ljudima obezbedimo kvalitetnije i bolje obrazovanje, veću mogućnost da napreduju, da ostanu u svojoj zemlji i da daju svoj doprinos daljoj izgradnji i modernizaciji Srbije, prezicirao je Joksimović.

Zorica Bilandžija je istakla da je kao neko ko živi u Zemunu i ko voli Zemun, ponosna što se jedna od najmodernijih škola nalazi baš u toj opštini.

Ponosna sam što se nalazim na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ i što sam deo tima koji brine o mladima i koji ulaže u obrazovanje, rekla je Bilandžija.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track