LIDER DVERI BOŠKO OBRADOVIĆ: Ulazim u drugi krug predsedničkih izbora!
Foto: Pokret Dveri

INTERVJU

LIDER DVERI BOŠKO OBRADOVIĆ: Ulazim u drugi krug predsedničkih izbora!

Izbori 2022. -

Dveri nisu bogate, nismo milioneri, ne pripadamo ni sadašnjoj ni bivšoj vlasti, nemamo medije pod svojom kontrolom kao drugi. Delimo sudbinu svog naroda. Zato ne verujem naručenim istraživanjima. Verujem narodu. Od njega očekujemo poverenje i sigurni smo da ćemo ga dobiti. Ja se ne borim protiv drugih opozicionih kandidata. Ja izlažem svoj program za spas Srbije, poručuje u intervjuu za Kurir lider Dveri Boško Obradović.

Kao predsednički kandidat koalicije Dveri-POKS, veruje da će ući u drugi krug izbora za predsednika Srbije.

- Očekujem da prestane laž, pljačka i izdaja ovog naroda. Zato ću ući u drugi krug i zastupati interese svih onih koji su osiromašeni i poniženi u ovom korumpiranom i nepravednom sistemu, koji traje više od 30 godina bez obzira na smene na vlasti. Vreme je i da narod ima svog kandidata na predsedničkim izborima.

Boško Obradović
foto: Pokret Dveri

Šta očekujete na beogradskim izborima?

- Očekujem da Dveri i naš zajednički Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije sa POKS uđe i u Narodnu skupštinu i u Skupštinu grada Beograda i tamo budemo ključni i nezaobilazni faktor za formiranje nove vlasti. Videli smo stare, vreme je da vidimo nove, koji do sada nisu bili na vlasti.

Ukoliko uđete u republičku skupštinu, hoćemo li vas opet gledati u poslaničkoj klupi?

- Ulazimo sigurno jer je glas za naš Patriotski blok siguran glas iznad cenzusa, a svi naši kandidati za narodne poslanike su spremni da rade u interesu građana, pre svega porodičnih ljudi, domaćeg privrednika i poljoprivrednika, a posebno mladih, kojima ćemo dati pravu šansu: za prvi stan, za prvi posao, za pravo da zasnuju porodicu i žive od svoga rada u svojoj zemlji.

Šta biste poručili građanima, zašto baš vama treba da daju svoj glas?

- Zato jer Dveri imaju najbolji program koji brine o domaćoj proizvodnji, domaćem poslodavcu i radniku, o našim porodicama i zaštiti životne sredine. Zato jer jedini možemo da vas pogledamo u oči i kažemo: mi nikad nismo bili na vlasti. Sve ostale koje gledate i koji vas i dalje lažu i kradu - poznajete dobro. Dveri zaslužuju poverenje, a Srbija šansu da živi drugačije. Svi mi zaslužujemo bolje. Predlažem da menjamo vlast dok ne nađemo bolju.

O svetskim dešavanjima

NATO nemilosrdno žrtvuje Ukrajinu

Koji je vaš stav po pitanju rusko-ukrajinskog sukoba i na koji način biste se vi, da ste na vlasti, postavili u ovoj situaciji?

- Kriza u Ukrajini generisana je višedecenijskim pokušajem NATO da vojno okruži Rusiju i dođe do ruskih prirodnih bogatstava - gasa, nafte, uglja, životnog prostora. Taj naum nije nov i završiće se kao i svi prethodni pokušaji - porazom onih koji su krenuli u pohod na Rusiju. Problem je što NATO nemilosrdno žrtvuje Ukrajinu i Ukrajince zarad svojih ciljeva. Mi želimo da se ova kriza završi što pre i da naša pravoslavna braća više ne stradaju. Da Srbija uvede sankcije Rusiji - to neće biti moguće kad Dveri budu na vlasti. Niti da srpski vojnici ratuju za račun NATO.

I. Žigić/ Foto/Source:Pokret Dveri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja