POLICIJA ODMAH PROVERILA PRIJAVU IZ ZRENJANINA U vozilu dva Albanaca s Kosmeta nije bilo nikakvog biračkog spiska OGLASIO SE MUP
Foto: Ilustracija, Dado Đilas

izbori 2022

POLICIJA ODMAH PROVERILA PRIJAVU IZ ZRENJANINA U vozilu dva Albanaca s Kosmeta nije bilo nikakvog biračkog spiska OGLASIO SE MUP

Izbori 2022. -

ZRENJANIN - Zrenjaninskoj policiji jutros je prijavljeno da dvojica muškaraca u tom gradu navodno dovoze građane na glasanje.

Naime, kako saznaje izvor Kurira sa terena, policiji u Zrenjaninu prijavljeno je da se u blizini biračkog mesta nalaze dva lica u putničkom vozilu, da imaju kod sebe birački spisak i da dovoze građane na glasanje.

Međutim, potom je utvrđeno da su u vozilu dve osobe - kosovski Albanci i da se u vozilu ne nalaze birački spiskovi.

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po prijavi da se u blizini biračkog mesta broj 48 u Zrenjaninu nalaze dve osobe u automobilu i da se pretpostavlja da kod sebe imaju dupli birački spisak, kao i da dovoze i odvoze građane na glasanje, odmah su izašli na lice mesta.

MUP, Zrenjanin, Albanci, birački spisak
foto: MUP Printscreen

U automobilu marke ''opel'' zatečena su dva muškarca (2001. i 2003. godište). Patrola policije utvrdila je njihov identitet, kao i da se u vozilu ne nalaze birački spiskovi, niti se dovoze lica na glasanje.

O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu i izborna komisija.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track