"STIGMATIZUJU SOPSTVENI NAROD GENOCIDOM, NIŠTA IM NIJE BITNO OSIM VLASTI" Miškeljin o postizbornom paktu: BEZ PROGRAMA, IDEOLOGIJE
Foto: Kurir TV

kurir tv

"STIGMATIZUJU SOPSTVENI NAROD GENOCIDOM, NIŠTA IM NIJE BITNO OSIM VLASTI" Miškeljin o postizbornom paktu: BEZ PROGRAMA, IDEOLOGIJE

Izbori 2024 -

Cela opozicija izrazila je nesumnjivu spremnost da se, ukoliko dobije takvu šansu nakon izbora, matematički sabere i stvori u tehničku vladu u koju su svi dobrodošli.

Kako je moguće da se spoje nespojivi, i oni koji brane Kosovo i Metohiju i oni koji tvrde da je u Srebrenici bio genocid, između ostalog gledaocima jutarnjeg programa Kurir TV Redakcija pokušao je da objasni Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost.

- Osnovni cilj je dolazak na vlast po svaku cenu, očigledno. Ako je neko spreman da se zarad pozicije odrekne apsolutno svih onih postulata, ideologije, svega onoga što bi trebalo da stoji u programu, ako uopšte ima program, a tu ima i stranaka za koje se osnovano sumnja da program nemaju, onda imamo na delu da je to moguće - započeo je Miškeljin.

01:37

STIGMATIZUJU SOPSTVENI NAROD GENOCIDOM, NIŠTA IM NIJE BITNO OSIM VLASTI Miškeljin o postizbornom paktu: BEZ PROGRAMA, IDEOLOGIJE

- Cilj je vlast, sve ostalo se ostavlja po strani, pa onda tu nije ni bitno pitanje Kosova. To što deo opozicije pokušava da sopstvenom narodu nametne stigmu genocidnog naroda nije bitno, ni to što jedni se apsolutno deklarativno zalažu za porodične vrednosti, drugi se zalažu za što veća prava LGBT zajednica i tako dalje. Bitno je samo dolazak na vlast i tehnička vlada o kojoj sanjaju sada već dosta dugo - dodao je sagovornik Kurir TV.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/M.R.

Bonus video:

03:20

ZA NJIH SU OVI IZBORI BITI ILI NE BITI Gajović: Beogradski će biti neizvesniji, ali nisam siguran da će DOĆI DO SMENE VLASTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja