MILOŠ VUČEVIĆ SA NAJSTARIJIM SUGRAĐANIMA U JUŽNOBANATSKOM OKRUGU: "Pokazali su šta znači misao - Sve za Srbiju, Srbiju ni za šta"
Foto: SNS

MILOŠ VUČEVIĆ SA NAJSTARIJIM SUGRAĐANIMA U JUŽNOBANATSKOM OKRUGU: "Pokazali su šta znači misao - Sve za Srbiju, Srbiju ni za šta"

Izbori 2024 -

Kandidati na listi „ALEKSANDAR VUČIĆ –Srbija ne sme da stane“ Miloš Vučević, Ljubica Vraneš i Arno Gujon, razgovarali su i družili se sa najstarijim sugrađanima u Južnobanatskom okrugu.

Tom prilikom kanidati su istakli da država iz godine u godinu povećava penzije, jer penzije moraju da prate plate.

00:51

Milos Vučević

Vučević se zahvalio penzionerima na podršci, razumevanju i ljubavi prema otadžbini.

„Naši najstariji sugrađani su nam pokazali šta znači krilatica, misao, rečenica „Sve za Srbiju i Srbija ni za šta“, rekao je Vučević.

Ljubica Vraneš veruje da su ljudi koji imaju viziju za budućnost Srbije upravo na listi „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“.

1 / 3 Foto: SNS

„Želim svim srcem, znanjem i sposobnostima da doprinesem boljem sutra svih građana Srbije i budućim generacijama“, istakla je Vraneš.

Gujon je još jednom ponovio da je došao i ostao u Srbiji jer je istinski zavoleo Srbiju i srpski narod.

„Ja sam jedan od vas i odavno se tako osećam. Srbija je i moja otadžbina i zato želim da dam svoj doprinos za dalji napredak i razvoj zemlje. Za dalji uspeh potrebno nam je jedinstvo, jedinstvo našeg naroda“, naglasio je Arno. Kandidati su na samom kraju pozvali sve građane da 17. decembra podrže listu „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“, za Srbiju, za sve građane Srbije i za sav srpski narod ma gde da živi podrška listi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track