ZAMENIK PREDSEDNIKA SRS: Aleksandar Šešelj: Radikali politiku ne menjaju, sve radimo ISKRENO i imamo JEDINSTVEN program!
Foto: Kurir televizija

izbori u beogradu

ZAMENIK PREDSEDNIKA SRS: Aleksandar Šešelj: Radikali politiku ne menjaju, sve radimo ISKRENO i imamo JEDINSTVEN program!

Izbori 2024 -

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj rekao je da "srpski radikali politiku ne menjaju", navodeći da građani znaju da "sve što rade, rade iskreno, pošteno" i da nikada neće biti "instrument u rukama stranaca", prenosi Beta.

Šešelj je, u intervjuu za Politiku, rekao da radikali, za razliku od drugih, nude "jasan, jedinstven program i doslednu politiku, a ne prazne floskule".

- Mi smo jedina, istinska alternativa i vlasti i opoziciji - rekao je potpredsednik SRS, a prenosi Beta.

- Srbija, to godinama govorimo, treba da zaboravi stare zamke i zablude i da odustane od puta u Evropsku uniju i da bude prva evropska zemlja koja se pridružuje BRIKS-u - rekao je Aleksandar Šešelj.

Na pitanje da li je koalicija sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na beogradskim izborima najava koalicije i na republlčkom nivou, on je rekao da će radikali biti opozicija u Skupštini Srbije i da nikada neće biti u vlasti koja zastupa evrointegracije.

- Beograd je nešto drugo, tu je reč o komunalnim stvarima, a s druge strane, postoji opasnost da se ponovi prošlogodišnja situacija, pa da se posle izbora udruže svi koji dobijaju direktive iz inostranstava. To bi bilo pogubno za Srbiju, zato ne želimo da se naši glasovi rasipaju, hoćemo da sačuvamao svaki patriotski glas - rekao je Šešelj.

- Nadamo se da će ta lista pobediti i da ćemo mi dati svoj doprinost razvoju i upravljaju Beogradom - poručio je Aleksandar Šešelj.

Kurir.rs/Beta/Politika

Bonus video:

01:21

SRBIJA MORA KONAČNO DA KAŽE NE EU INTEGRACIJAMA Šešelj za Kurir TV: Ovako ćemo se odbraniti od nasrtaja na naš identitet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja