Uredite ambijent spavaće sobe i poklonite sebi najlepše snove i buđenja
Foto: Promo

Uredite ambijent spavaće sobe i poklonite sebi najlepše snove i buđenja

Forma Ideale -

Jedan od omiljenih kutaka u domu skoro sigurno je svima spavaća soba. Činjenica da je to ambijent koji vidite pre nego što zaspite i prvo što ugledate kada se probudite, jasno ukazuje na to koliko je uređenje ovog dela doma važno. Uostalom, na tom mestu verovatno ćete provesti gotovo trećinu svog života.

Trendovi uređenja konstantno se menjaju, ali ono što je zasigurno je da su neutralne boje uvek pravi izbor. Lake su i zahvalne za uklapanje, a samo malim dodatnim izmenama u dekoraciji i detaljima osvežićete izgled ambijenta.

Spavaća soba u neutralnim bojama ili drvo dekoru uvek je dobar izbor, a elementi kolekcije Kent za uređenje spavaće sobe zadovoljiće sve ambijentalne zahteve za ljubitelje neutralnih enterijera. Nežna harmonija boja, teksture i oblika sistema elemenata KENT unosi dodir otmene klasike i rafiniranog ukusa u spavaću sobu i doprinosi da vaša spavaća soba postane ostvarenje sna – na javi. U dekoru belog, sa detaljima sivog hrasta, elementi kolekcije Kent idealno se uklapaju u različite enterijerske zamisli.

Forma Ideale
foto: Promo

Centralno mesto spavaće sobe svakako zauzima krevet, a bračni krevet KENT BK 160, koji pripada rustičnom stilu i jednostavne je forme, dozvoljava uklapanje u razne ambijente.

Kada govorimo o odlaganju garderobe, u zavisnosti od dimenzija vaše spavaće sobe, možete da birate između garderobera ili ormara iz kolekcije KENT. Garderober ima malo veću širinu i dubinu od ormara, a oba ova komada imaju ogledala koja doprinose i vizuelnom uvećanju prostora, a važna su i za količinu svetlosti u prostoru.

Obavezan deo spavaće sobe trebalo bi da bude i komoda jer je izuzetno funkcionalna i praktična za odlaganje, a njena gornja polica savršena je i za postavljanje dekoracija. Komoda KENT 160 3K3F poseduje sistem od tri praktične fioke i tri zatvorena segmenta koja su idealna dopuna garderobnom delu.

Sjajan detalj iznad komode može biti ogledalo KENT OG M u dekoru belog hrasta, a u tom slučaju gornja polica komode može poslužiti i za odlaganje šminke, nakita, pa će ovo biti kutak koji će vam postati omiljen za jutarnje i večernje spremanje.

Noćni ormarići pored kreveta ne zauzimaju mnogo mesta, a dosta znače. Noćni ormarić iz kolekcije KENT poseduje dve praktične praktične fioke i vrlo je funkcionalan, a gornja ploča može vam poslužiti za odlaganje omiljene knjige ili dekoraciju.

Forma Ideale
foto: Promo

Kada su svi elementi ovako neutralni, onda su mogućnosti za kreiranje ambijenta zaista beskrajne. Dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju iz tog razloga i neutralnu dekoraciju i neutralne zidove. Kombinacija neutralnih sa drugim bojama može doprineti utisku da vaša soba budi na kreativnost i inspiraciju, ili čak i na čistoću i jednostavnost. Floralni tapet može sjajno razbiti monotoniju i promeniti doživljaj enterijera, a zemljanim tonovima možete prikazati u prostoriji upornost i snagu. Kombinacijom boja na posteljini, jastucima i dekoracijom možete stvoriti bukvalno novu spavaću sobu. Kako nam se bliži proleće, detalji u zelenoj, roze, žutoj boji potpuno će osvežiti ambijent.

Osim spavaće sobe, i ostatak doma možete da uredite ostalim elementima KENT kolekcije. Za dnevnu sobu predlog su vitrina, TV i zidna polica, a mogućnost dodavanja rasvete dodatno će ulepšati sve elemente, kao i ambijent. Kent vas može sačekati i odmah po ulasku u vaš dom, ili biti vaš partner u kuhinji, dizajniranoj da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u opremanju ambijenta kuhinje.

Mogućnosti su svakako brojne, zato se prepustite kreativnosti i uredite spavaću sobu po svojoj želji da veče provedete u opuštenoj i udobnoj atmosferi!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja