Kada bašta i terasa postanu mali raj prepun energije
Foto: Promo

Kada bašta i terasa postanu mali raj prepun energije

Forma Ideale -

Svi maštamo o dugom godišnjem odmoru, posebno u toplim letnjim danima, a realnost nam nudi drugačije prizore. Posla ima mnogo, odmori su ograničeni, pa nam samo preostaje da osmislimo kako da provedemo slobodno vreme na otvorenom po završetku radnog dana, a da u to ne ulažemo previše dodatnog napora. Vreme provedeno napolju, u prirodi, na vazduhu, jeste neprocenjivo, a sa vama delimo savete kako da osmislite svoju oazu za uživanje u predstojećim letnjim danima.

Forma Ideale
foto: Promo

Ne dozvolite da vas obeshrabri činjenica što živite u stanu i, možda, imate malu terasu. Postoje Idealna rešenja za kreiranje kutka za odmor i na malo kvadrata, koji uz dobru ideju i malo truda, mogu biti pretvoreni u divan ambijent za opuštanje i vraćanje energije.

Za početak vam predstavljamo baštenski set SEVILJA, koji odlikuje rustičan stil, i kojim ćete dobiti prijatan i romantičan ambijent, koji ne zahteva mnogo prostora. Metalna konstrukcija i bela boja čine ga elegantnim i glamuroznim, a mogućnost rasklapanja i male dimenzije funkcionalnim i praktičnim. Ovaj set će se podjednako dobro uklopiti i u boho i aktuelni shabby chic stil, a još jedan od njegovih prednosti jeste to što je sklopiv, pa ga možete u svakom trenutku poneti bilo gde sa sobom.

Forma Ideale
foto: Promo

Dodatni osećaj ušuškanosti je uvek poželjan, pa bilo da ste na terasi ili u dvorištu, predlog je da na pod postavite stazice, a da dodatna dekoracija budu mekani jastučići i asure, kao i svećnjaci, lampioni i mirisni štapići.

Drugi predlog, za malo veće prostore, jeste baštenski set CONWAY, koji se idealno prilagođava vašim potrebama, pa može postati vaša nova dnevna, radna soba ili trpezarija na otvorenom. Konstrukcija od ratana i drvene stopice, doprinose prirodnom izgledu, ali i udobnosti, sigurnosti i trajnosti. Ovoj baštenskoj garnituri je neophodan i suncobran, pa je odlično rešenje da izaberete suncobran SOL. Kao poseban estetski začin uvek možete dodati još koji jastuk ili prostirku.

Ukoliko uživate u odmoru koji posvećujete isključivo sebi, idealno rešenje jeste ljuljaška DREAM-L. U letnjim mesecima je možete koristiti u vašoj bašti ili na balkonu, dok će u ostalim sezonama biti atraktivan detalj i u ambijentima doma. Ona takođe može biti deo vašeg dnevnog boravka i povezivati vas sa prirodom tokom čitave godine, a ako posedujete zastakljenu terasu, njena svrha će biti još bolja, jer ćete uz dodatnu policu i stočić moći da napravite pravi kutak za čitanje.

Forma Ideale
foto: Promo

Za dodatna mesta na terasi ili dvorištu pobrinuće se i stolice SUNRISE, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da kao dekoraciju dodate i mekane jastučiće, koji će upotpuniti i ovaj ambijent.

Ukoliko su vas naši saveti već sada naveli da se pozabavite svojim prostorom na otvorenom, vreme je da to i učinite. Probudite inspiraciju, osmislite vaš idealan kutak koji će postati vaš mali raj na suncu i svežem vazduhu. Uživajte!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track