Kada manjak prostora počne da zove u pomoć, znajte da je vreme za nove komode
Foto: Promo

Kada manjak prostora počne da zove u pomoć, znajte da je vreme za nove komode

Forma Ideale -

Prelazni period između godišnjih doba često podrazumeva sezonsko čišćenje doma, kao i sređivanje garderobera. Ova, naizgled laka aktivnost, može se pretvoriti u pravi mali izazov ukoliko nemate dovoljno mesta za sve stvari koje trenutno želite da odložite. U ovom slučaju, vreme je da razmislite o novim, dodatnim komadima nameštaja koji će, pored estetskom efekta, ostvariti i svoju funkcionalnost, a to svakako mogu modeli komoda DUERO.

Forma ideale
foto: Promo

Komode su dizajnirane su u četiri modela, a još jedna od pozitivnih strana je što se svaki od modela može izabrati u jednom od pet ponuđenih dekora (artisan hrast, sivi hrast, bela, bela lak folija i siva), pa se u širokom asortimanu sigurno nalazi i nešto što bi bilo baš po vašem ukusu. Pored toga, možete izabrati i modele različitih širina i visina, što će ih učiniti potpuno prilagodljivim vašem životnom prostoru, a vama pružiti veliki izbor kombinacija.

Forma ideale
foto: Promo

Osim što su praktične, ove komode i estetski osvežavaju ambijent, a s obzirom na to da ih ima u više modela i vrsta, mogu se prilagoditi različitim stilovima. Ukoliko birate uređenje u industrijskom stilu, komoda DUERO 3K2F u drvo dekoru biće pravi izbor. Za odlaganje brojnih stvari dovoljne su dve fioke i osam polica, a izražena tekstura artisan hrasta i crni metal savršeno se uklapaju u industrijski stil. Još jači efekat ovog stila ostvarićete postizanjem kontrasta koji možete izazvati postavljanjem komode ispred sivog zida. Gornju policu komode možete iskoristiti za dekoraciju i izlaganje omiljenih dekorativnih sitnica, knjiga ili cveća, a mesto na zidu iznad komode idealno je za ogledalo ili umetničku sliku.

Forma ideale
foto: Promo

Artisan hrast i crni metal odlično će izgledati i ispred zida od opeke, što se takođe odlično uklapa u industrijski stil, a sjajan efekat možete postići i kombinacijom dva fiokara različite visine, DUERO 5F 45 i DUERO 3F. Gornje police i ovde mogu poslužiti kao površina za postavljanje detalja poput ramova sa fotografijama i knjiga, a dodatna dekoracija ambijenta može se ogledati u postavljanju jastučića, korpe od pruća, kao i zelenog sobnog bilja.

Za domove sa svedenijim stilom se predlažu komode u belom dekoru, poput komode DUERO 5F 90, što bi svakako ispratili zidovi i ostali delovi nameštaja, koji bi takođe trebalo da budu u neutralnim tonovima.

Ukoliko volite da eskperimentišete, savet je da isprobate skandinavski stil, koji je sve popularniji, a odlikuje ga minimalizam koji koristi kombinaciju tekstura i nežnih nijansi dekoracije kako bi uglađeni, moderni nameštaj dobio toplinu i privlačnost. Ukoliko poželite da ambijent prilagodite upravo ovom stilu, onda neka vaš izbor bude komoda DUERO 5F 90 u sivom dekoru. Detalji u ovom ambijentu mogu biti u vidu lampe ili dodatnih polica, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da budu u hladnim, plavim nijansama. Ukoliko ste istinski ljubitelj plave boje, možete i zid da obojite u plavo.

S obzirom na to da se prilagođavaju bilo kojoj prostoriji u vašem domu, zasigurno ćete naći onu komodu koja odgovara vama i vašim potrebama. Ono što je važno je da će se lako estetski uklopiti u ostatak prostora, a istovremeno vam pružiti dovoljno mesta da spakujete sve potrebno, zato već sada izaberite pravac u kom želite da uređujete dom, obavite kupovinu vaše nove omiljene komode i podarite joj ambijent u kome će ona uživati, isto koliko i vi.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track