Kako da unesete eleganciju i blistavi sjaj u ambijente doma?
Foto: Promo

Kako da unesete eleganciju i blistavi sjaj u ambijente doma?

Forma Ideale -

Novogodišnji praznici su idealna prilika da unesete čaroliju u prostor u kojem boravite. Svaku godinu obeleže novi trendovi i stilovi u prazničnoj dekoraciji, pa nije lako da se odlučite kako da ukrasite svoj dom. U želji da vam pomognemo da kreirate nezaboravnu prazničnu dekoraciju, donosimo vam nekoliko luksuznih predloga koji će stvoriti divan magični ambijent i učiniti vaš dom elegantnim i blistavim. Kako bi sjaj vašeg doma bio istaknut na najbolji način, odličan izbor je da u osnovi ambijenta budu elementi koji sami po sebi donose sjaj, poput kolekcije MOLISE.

Forma Ideale
foto: Promo

Kolekciju MOLISE odlikuju otmenost, praktičnost i elegancija. Harmonična kombinacija artisan hrasta, belog bojenog stakla i njegovog sjaja učiniće vaš dnevni boravak prijatnim i toplim prostorom za porodična okupljanja tokom praznika. Upravo ovi materijali čine idealan spoj kreativnog, minimalističkog i veoma privlačnog dizajnerskog rešenja.

Ovu kolekciju odlikuju pravilne linije elemenata, sa frontovima bez rukohvata i "soft-close" mehanizmom za zatvaranje fioka i vrata. Segmenti sistema elemenata MOLISE su detaljno i inovativno dizajnerski osmišljeni tako da predstavljaju uniformno rešenje za uređenje skoro čitavog doma.

Efekat sjaja kome doprinose frontovi sa apliciranim belim bojenim staklom može se naglasiti ugradnjom LED rasvete, koja dodatno ističe ove elemente u svakom ambijentu i čini ambijent idealnim mestom za uživanje u večernjim satima.

TV polica MOLISE sastoji se od četiri prostrane i praktične fioke, a frontovi fioka su bez rukohvata. Sjajno je i praktično rešenje za dnevni boravak, a ambijentu možete dodati i vitrine MOLISE 2K VS2 i MOLISE 1K VS koje se sastoje od jednog zatvorenog i drugog poluzastakljenog dela, sa dodatnim policama za odlaganje. Kako je za sitnice i dekoraciju uvek potrebno mesto više, pravo dodatno rešenje je zidna polica MOLISE ZP. Pored funkcionalnosti, odlikuje je i njena estetska privlačnost i mogućnost proizvoljnog postavljanja u prostoru.

Trpezarijski sto MOLISE 155x90 odličan je izbor za trpezarijski ambijent. Uz njega se uklapaju trpezarijske stolice VKCY-20086, a u prostoru možete dodati i komodu MOLISE 4K2F koja je veoma praktična i sastoji se od četiri zatvorena segmenta, sa po jednom pregradnom policom, i dve prostrane fioke.

Forma Ideale
foto: Promo

Trpezarija je mesto u domu koje je neraskidivo vezano za tradicionalno proslavljanje praznika i mesto je okupljanja porodice. Kako biste tokom obroka dodatno uživali u prazničnom duhu, potrudite se da sto dekorišete tako što ćete ga ukrasiti sa novogodišnjim motivima, a u središnjem delu grupišite zelene aranžmane i voće. Možete kombinovati i različite materijale, kombinujući tkaninu sa drvenim i metalnim ukrasima, kako biste postigli lep i uravnotežen izgled.

Sveće na stolu, doprineće svečanoj atmosferi, a ujedno dodati i sjajan i elegantan efekat. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da ih rasporedite na trpezarijskom stolu ili komodi da biste stvorili toplinu u ambijentu.

Kolekcija MOLISE izrađena je i u kombinaciji crnog bojenog stakla i artisan hrasta, u minimalističkom duhu, a u ovom dekoru dostupni su svi elementi kolekcije. Odličan primer da se elegancija i sjaj izuzetno ističu i na kolekciji sa crnim bojenim staklom je vitrina MOLISE 2K VS2, koja se sjajno uklapa u ambijent dnevnog boravka, a pravi je izbor za sve one koji preferiraju tamnije enterijere.

Nadamo se da ste u ovom tekstu pronašli inspiraciju i motivaciju za uređenje doma elementima kolekcije MOLISE, kako bi vaš enterijer dobio sjaj koji zaslužuje. Inspiracija prazničnog uređenja doma, u čijoj je osnovi ova kolekcija, pomoći će da uvidite koliko elegancija i blistavost enterijera doprinose dobrom raspoloženju i dodatnoj radosti u domu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track