SNS: Mi nemamo ništa sa tim što su pojedinci iz DS ogrezli u kriminalu!

SNS O DS

SNS: Mi nemamo ništa sa tim što su pojedinci iz DS ogrezli u kriminalu!

Politika -
Želimo da obavestimo Demokratsku stranku da istražne radnje sprovode nadležni državni organi, a ne stranka, kakav je, doduše, bio slučaj u vreme njihove vladavine, ističu naprednjaci

BEOGRAD - Srpska napredna stranka navodi da ništa drugo nije ni očekivala od Demokratske stranke, nego novu žalopojku povodom hapšenja još jednog od njihovih prvaka.

"Želimo da obavestimo Demokratsku stranku da istražne radnje sprovode nadležni državni organi, a ne stranka, kakav je, doduše, bio slučaj u vreme njihove vladavine. Mi nemamo ništa sa tim što su pojedinci iz DS-a ogrezli u kriminalu, i što istrage nadležnih državnih organa dolaze upravo do onih koji su, zarad ličnog bogaćenja, zloupotrebili narodnu volju i mandat kojim su im građani poverili", navodi SNS.

Građani Srbije odlično znaju kakvi su maniri demokrata, i zato Srpska napredna stranka ne bi dalje trošila reči o tome šta, ustvari, stoji iza takozvane dikatature i političkog progona, na koje se pozivaju jedino demokrate, koje su svesne da za svoja dela moraju izaći pred lice pravde i položiti račune građanima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja