SNS: Brzo će se saznati ko je iza prljave kampanje protiv Vučića

Uvereni da će odgovorni biti pronađeni

SNS: Brzo će se saznati ko je iza prljave kampanje protiv Vučića

Politika -
DS je ta koja mesecima stvara i širi mržnju po Srbiji. Izražavamo uverenje da će nadležni državni organi, u roku od 48 sati, saznati i saopštiti ko stvarno stoji iza ove skupe kampanje, uperene protiv predsednika SNS, Aleksandra Vučića, navodi se u saopštenju

BEOGRAD - Srpska napredna stranka izrazila je danas uverenje da će nadležni organi brzo utvrditi ko stoji iza kampanje u kojoj se, navodno u ime lidera naprednjaka Aleksanadra Vučića, poziva na obeležavanje političkih protivnika.

"SNS ističe da je DS ta koja mesecima stvara i širi mržnju po Srbiji. Izražavamo uverenje da će nadležni državni organi, u roku od 48 sati, saznati i saopštiti ko stvarno stoji iza ove skupe kampanje, uperene protiv predsednika SNS, Aleksandra Vučića, odnosno, ko je taj koji je naručio i platio štampanje ovih skandaloznih plakata i flajera", saopšteno je iz SNS.

Na više mesta u Beogradu pojavile su se nalepnice na kojima piše: "Lopovu sa sprata žuti krst na vrata! Pozivamo lojalne Vučiću da obeleže žute komšije! Vučićeva legija strasti".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track