Pogledajte Tadićevu novu kuću!
Foto: Nebojša Mandić

Pronašao novi dom u beogradskom naselju Višnjica

Pogledajte Tadićevu novu kuću!

Politika -
Počasni predsednik DS iznajmio kuću od oko 300 kvadrata i 30 ari placa na samoj obali Dunava, na periferiji grada; Kuća ima terasu u obliku broda, luksuzno je uređena, a za potrebe Tadića i njegove porodice trenutno se renoviraju kupatila

BEOGRAD - Sa Dedinja u Višnjicu.Boris Tadić, počasni predsednik DS i bivši lider demokrata, našao je novi dom - velelepnu kuću od oko 300 kvadrata, smeštenu na 30 ari placa na samoj obali Dunava u beogradskom naselju Višnjica, ekskluzivno saznaje Kurir.Maksimalna privatnostKuća je napravljena u primorskom stilu, veći deo je u prozorima, a terasa je u obliku pramca broda - s jedne strane razvučena je tenda, pa izgleda kao jedro! Ogromno dvorište s engleskom travom u kaskadama spušta se na samu obalu Dunava, gde je sagrađen i privatni dok za čamce i jahte. Kuća je opasana visokom drvenom ogradom, tako da je privatnost maksimalno zagarantovana.Tadić se još nije uselio u kuću, jer je u toku renoviranje pojedinih njenih delova, pre svega kupatila, koje proširuju.Prema rečima radnika, kuća se renovira već 20 dana i biće potrebno još nekoliko dana da bi bila gotova. Iako znaju da će se u tu kuću uskoro useliti bivši šef države, niko od radnika nije želeo da kaže da li ih Tadić obilazi i da li nadgleda radove.S druge strane, jedan od komšija tvrdi da je počasni predsednik DS prošle subote dolazio da vidi kako napreduju radovi i da je s njim bila i njegova supruga Tanja, kao i obezbeđenje.Inače, kako saznajemo, Tadić je kuću iznajmio od člana DS Nenada Mrmka, bivšeg direktora poslovnog prostora „Voždovac“.U kratkoj izjavi za Kurir bivši šef države poručio je da se još nije preselio i da ne vidi potrebu da o takvim stvarima obaveštava javnost.- Kad budem odlučio da se preselim, o tome mogu i da obavestim javnost, iako ne mislim da je to značajno kad je u pitanju život građana Srbije - kazao je Tadić.Selidba za mesec danaTadić se, pošto je napustio državnu vilu namenjenu šefu države, skućio u vili na Dedinju od oko 400 kvadrata, čiju je rentu plaćala stranka, i to oko 4.000 evra mesečno! Najam mu je otkazan posle godinu dana, i to po nalogu aktuelnog lidera DS Dragana Đilasa, koji je na taj način rešio da se osveti bivšem šefu zbog njegovog vraćanja u politički život. Tadić će u ovoj kući biti još oko mesec dana, taman dok se ne završe radovi u kući u Višnjici.

Luksuzna terasa sa jedrima... Vila ima balkon u obliku pramca broda
Luksuzna terasa sa jedrima... Vila ima balkon u obliku pramca broda

 Pogled na Dunav... Vila se spušta do same obale
Pogled na Dunav... Vila se spušta do same obale

Mini-marina.. Ovde će Tadić privezati čamac
Mini-marina.. Ovde će Tadić privezati čamac

Novi angažmanTADIĆ NAŠAO POSAO U BANCIBoris Tadić izabran je za člana Međunarodnog savetodavnog borda Unikredit grupe, na čijem čelu je Romano Prodi. U saopštenju DS izražava se uverenje da će Tadić svojim političkim znanjem i iskustvom doprineti diskusijama koje će taj bord imati u svojim redovnim zasedanjima. To je drugi angažman Tadića, koji je nedavno postao i član savetodavnog tela Telenora.

Takođe u vašem omiljenom dnevnom listu Kurir, u mnoštvu zanimljivih tekstova možete da pročitate i sledeće:

ĐACI VAN KONTROLE: Nabijali prste profesoru u usta i vikali "kurvo"!

DEČAK(17): Amar pobednik Zvezda granda, hteo je seks sa mnom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track