Mihajlovićeva: U SNS nema mesta za one koji sarađuju sa kriminalcima!
Foto: Tanjug

Uoči sednice Predsedništva naprednjaka

Mihajlovićeva: U SNS nema mesta za one koji sarađuju sa kriminalcima!

Politika -
Nema razloga da SNS bilo šta trpi, niti unutar same stranke, niti van nje. SNS je otvoreno krenula u promene i nema razloga da trpi da se radi protiv njenih interesa, kazala je potrpedsednica naprednjaka

BEOGRAD - Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da će tema današnje sednice Predsedništva naprednjaka biti trenutna politička situacija i razne vrste napada na predsednika Aleksandra Vučića i samu stranku.

Zorana Mihajlović je kazala da nije isključeno da će se razgovarati i o izborima u samom SNS, ali da se o tome za sada nije razgovaralo. Prema njenim rečima, sednice Predsedništva SNS su inače vrlo burne.

"Nema razloga da SNS bilo šta trpi, niti unutar same stranke, niti van nje", rekla je ona.

Zorana Mihajlović je kazala da je SNS otvoreno krenula u promene i da nema razloga da trpi da se radi protiv njenih interesa.

Na pitanje da prokomentariše, kako je rečeno, napade iz Kabineta Predsednika Srbije na Vučića, ona je rekla da, bez obzira na to odakle napadi dolaze, u SNS nema mesta za one koji sarađuju sa kriminalcima.

Zorana Mihajlović je kazala da postoje procedure i načini kako to da se reši i da će se i o tome razgovarati na Predsedništvu stranke.

"Potpuno je jasno da kada želite da napravite bilo kakvu vrstu promena, pogotovo u borbi protiv kriminala i korupcije, da su napadi uvek na vas veliki", rekla je potpredsednica SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track