Dačić: Neću više da učestvujem u španskoj seriji

Šef vlade direktan

Dačić: Neću više da učestvujem u španskoj seriji

Politika -
Premijer smatra da se pred svaki njegov odlazak u Brisel o njemu objavljuju najgori tekstovi i primetio da je to neozbiljno: Kome želite da naudite - meni ili državi Srbiji

BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da sa prvim potpredsednikom vlade Aleksandrom Vučićem nije stigao da razgovara o poslednjim dešavanjima, ali da se mora sagledati sve što upućuje na mogućnost sinhronizovane akcije na rušenju Vučića.

Na pitanje novinara zašto je tek sada priznao da mu je Rodoljub Radulović, zvani Miša Banana, bio prijatelj, Dačić je rekao: "Niste našli ni način, ni vreme za postavljanje te vrste pitanja. Dao sam intervju i pročitajte ga, a ne da napišete pogrešno pa da onda to prepričavate", naglasio je premijer i podvukao da je sve što je sada rekao - rekao još pre više meseci.

On je dodao da se pred svaki njegov odlazak u Brisel o njemu objavljuju najgori tekstovi i primetio da je to neozbiljno: "Kome želite da naudite - meni ili državi Srbiji", zapitao je premijer novinare.

On je rekao da više neće da učestvuje "u toj španskoj seriji", kao i da ukoliko je neko kriv onda je kriv ili da se prestane sa tom temom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track