Dačić: Bolje Nobel nego Hag  Vučić: Daješ izjave kao Tači
Foto: Dado Djilas

Premijer i potpredsednik o Nobelu

Dačić: Bolje Nobel nego Hag Vučić: Daješ izjave kao Tači

Politika -
U svakom slučaju, ovo što smo radili nismo radili ni za kakve nagrade i rejtinge, čak smo radili uz veliki rizik. A da li mi je drago, sigurno jeste – priznao je Dačić

BEOGRAD- Šale za Nobela!Na otvorenoj sednici Vlade premijer Ivica Dačić izjavio je da je taj uspeh ostvaren zahvaljujući svima u Vladi. On je, komentarišući informacije da je zajedno s Hašimom Tačijem kandidovan za Nobelovu nagradu za mir, rekao da pregovori nisu vođeni zbog nagrada i u šaljivom tonu dodao da mu je „draže da ga kandiduju za Nobela nego za Hag“. Dačić je rekao da ne veruje u verodostojnost tih informacija.- U svakom slučaju, ovo što smo radili nismo radili ni za kakve nagrade i rejtinge, čak smo radili uz veliki rizik. A da li mi je drago, sigurno jeste – priznao je Dačić, na šta mu je Aleksandar Vučić „dobacio“ da je „ovo drugo bilo iskrenije nego onaj prvi deo“. Vučić je premijeru rekao da se vidi da se druži s Tačijem budući da daju iste izjave, aludirajući na to da je Tači na svom profile na Tviteru napisao „da je počastvovan nominacijom za Nobelovu nagradu za mir i da to priznanje, više nego iko drugi, zaslužuju građani Kosova“.

Dačić i VučićISPITAĆEMO PRISLUŠKIVANJE NIKOLIĆAPremijer Dačić rekao je da će ispitati navode Tomislava Nikolića da ga prisluškuju, dok je vicepremijer Aleksandar Vučić rekao da će sve službe obaviti svoj posao.- Mi sve navode, pa i one koji se tiču predsednika Republike, razmatramo. Treba da bude jasno da svi organi bezbednosti, uključujući i policiju i bezbednosne službe, imaju zadatak da zaštite predsednika, a ne da ga prisluškuju- izjavio je Dačić. Vučić je rekao da su nadležne službe i ranije uspevale da utvrde više prekršaja pod čudnim okolnostima i pokušaja upada u zaštićeni sistem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track