Goran Rakić kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice

Rok za prijavu danas do 18

Goran Rakić kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice

Politika -
Na prethodnim izborima najviše glasova dobio je kandidat Srpske Krstimir Pantić koji nije potpisao izjavu pri stupanju na dužnost, a njegovom rovalu Oliveru Ivanoviću određen je pritvor

KOSOVSKA MITROVICA - Kandidat za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice biće Goran Rakić.

Rok za predaju kandidature za ponovljene izbore za gradonačelnika Kosovske Mitrovice, koji će se održati 23. februara, ističe danas u 18 časova.

Lider Građanske liste Srpska Vladeta Kostić je rekao da je dokumentacija spremna i da će ta lista imati svog kandidata, svi papiri biti predati na vreme ali ne precizirajući ime kandidata.

Na prethodnim izborima najviše glasova birača dobio je kandidat "Srpske" Krstimir Pantić koji međutim nije potpisao izjavu pri stupanju na dužnost. Njegovom protivkandidatu iz Građanske liste SDP Oliveru Ivanoviću određen je pre par dana pritvor zbog navodnih optužbi za učešće u ratnim zločinima i nalazi se u Prištini u pritvorskoj jedinici.

U Centralnu izbornu komisiju do sada nije stigla nijedna prijava, s obzirom da ni druga dva kandidata iz prvog kruga izbora za gradonačelnika Agim Deva i Adrijana Hodžić nisu predali svoje kandidature niti se pojavio neki novi kandidat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track