MIŠKOVIĆ NAREDIO: Lažite na internetu 24 sata dnevno, Vučić mora da padne!

Otkrivamo: Vlasnik „Delta holdinga“ počeo paklenu akciju

MIŠKOVIĆ NAREDIO: Lažite na internetu 24 sata dnevno, Vučić mora da padne!

Politika -
Trik: Tajkun pokrenuo internet kampanju i angažovao medije i analitičare da ismeju lidera SNS i motivišu birače da glasaju za Vučićeve političke protivnike

BEOGRAD - Ne bira sredstva.

Miroslav Mišković, vlasnik „Delte“ i jedan od najbogatijih tajkuna, počeo je da sprovodi svoju paklenu strategiju za rušenje Aleksandra Vučića i slabljenje SNS - izdvojio je ogroman novac, koji će otići u džepove političara, medija, takozvanih nezavisnih intelektualca i nevladinih organizacija.Internet magovi- Smišljeni su udari na Vučića iz nekoliko pravaca. Organizovao je internet kampanju - da se preko društvenih mreža ismeva i obesmišljava svaki potez Vučića ili SNS. Angažovani su tviteraši, blogeri, forumaši koji preko interneta šire duhovite priče - navodi izvor Kurira i dodaje da je naređeno da se svakodnevno izbacuju cinični komentari na Vučićev račun.Indikativno je, tako, da je veoma aktivan tviteraš koji se predstavlja upravo kao Miroslav Mišković.- Da sam mlađi, pošao bih i ja da spasavam zavejane. I da sam političar. U predizbornoj kampanji - jedan je u nizu ironičnih komentara kojim se aludira na spasavanje zavejanih u Feketiću.Prema rečima našeg sagovornika, ideja je da se Vučić predstavi kao diktator.- Paralelno sa internet kampanjom, intelektualci koji se deklarišu kao nezavisni i predstavnici pojedinih NVO, ali i analitičari vodiće kampanju protiv „belih listića“. Upravo oni koji su pred izbore 2012. propagirali ideju da građani iskažu revolt neglasanjem, sada su naglasniji zagovornici da svi moraju da iskoriste svoje glasačko pravo - priča naš sagovornik i dodaje:Protiv belih listića- Njihov zadatak je da animiraju biračko telo stranaka protivnika SNS, jer se beli listići, prema našem izbornom sistemu, slivaju najjačoj stranci, tačnije, naprednjacima. I to je jedan od načina da se perfidno umanji snaga Vučića i SNS, a digne rejting ostalih političkih opcija.Konačno, u medijima bliskim Miškoviću nastaviće se lansiranje političkih afera, ali se neće štedeti ni Vučićeva porodica:- U sve to uključeni su i pojedini političari - dodaje sagovornik Kurira i objašnjava da je Miškovićev cilj odlazak Vučića s vlasti kako bi se spasao istraga i izvukao iz sudskog procesa koji se protiv njega vodi za malverzacije u putarskim preduzećima.Smišljena akcijaVučić je upozorio da su uz pomoć tajkunskih para u predizbornoj kampanji protiv naprednjaka ujedinjeni svi oni koji žele da zaustave promene u Srbiji.- Sve što sam govorio, kako će se ujedinjavati ljudi i protiv stranke koju vodim i protiv mene lično, to se dešava, od različitih analitičara, preko medija i mnogih drugih i nije ništa neočekivano, ali ne sekiram se mnogo zbog toga.

Zorana Mihajlović: Izbor između vlasti naroda i vlasti tajkunaPotpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je da će predstojeći izbori u Srbiji biti najneizvesniji dosad jer će građani birati između vlasti naroda i vlasti tajkuna, između predsednika vlade, koji treba da bude Aleksandar Vučić, i onih koje će na neki način kupiti tajkuni. Ona je istakla da se tajkuni okupljaju i da tu nije moguće učiniti ništa, osim da se od građana zatraži mandat da zemljom konačno počne da u potpunosti vlada narod.- Naše je da pokažemo šta smo radili godinu i po dana i mi ćemo još više, ako dobijemo poverenje naroda, da se borimo protiv kriminala i korupcije, jer ako to ne budemo uradili, nema nikakvog razvoja, nema reformi u Srbiji - najavila je Mihajlovićeva i dodala da je Vučić prvi političar koji je zaustavio u jednom trenutku vlast tajkuna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track