Stop za Radosavljeviće: Tadić neće kompromitovane demokrate
Foto: Beta

Rasulo u DS se nastavlja

Stop za Radosavljeviće: Tadić neće kompromitovane demokrate

Politika -
Aleksandar Radosavljević, nekadašnji portparol DS poznat po tome je u skupštini mahao lažnim kartama iz Bodruma, pokušava da se prikloni Tadiću ali ga u NDS neže

BEOGRAD - I oni su otpadnici!

Bivši direktor Poreske uprave i nekadašnji član DS Dragutin Radosavljević na sve načine pokušava da se prikloni Borisu Tadiću, kao i Aleksandar Radosavljević bivši portparol DS. Ovi kompromitovani kadrovi DS prema izvorima Kurira čak su izdali i saopštenje da su postali članovi NDS koje je demantovao.

- Za vreme mandata Dragutin Radosvaljević u Poreskoj upravi napravljeni ogromni dugovi, dok je drugi u skupštini mahao lažnim kartama iz Bodruma kada su pokradeni glasovi. Mnogi su zaboravili ali upravo je zbog toga 2003. godine stranka izgubila izbore. Tadić se zbog afere Bodrum i krađe glasova u Skupštini tada javno svima izvinio. Ni

Tadić, a ni ostali sada ne žele da u ovoj stranci ulaze takvi kadrovi koji samo hoće da se okoriste o nju - navodi izvor Kurira.

I Izborni štab NDS u Kragujevcu potvrdio da niko od viših članova organa te stranke nije razmatrao učlanjenje grupe članova DS, koji su prethodno objavili da su napustili demokrate i da je Kragujevcu i Srbiji potrebna NDS.

- Demantujemo saopštenje članova Demokratske stranke Aleksandra Radosavljevića, Dragutina Radosavljevića, Gorana Ivanovića, Predraga Petakovića, Ivana Radovića, Slobodana Božovića i Živomira Vučkovića da su postali članovi Nove demokratske stranke.Te osobe nisu članovi NDS.

Igor Ratković šef izbornog štaba NDS u Kragujevcu izjavio je da neće služiti za reciklažu potrošenih kadrova kragujevačkog odbora Demokratske stranke, niti drugih političkih subjekata u Kragujevcu.

Podsetimo Kurir je već objavio da se i Igor Pavličić, bivši gradonačelnik Novog Sada i kum zamenika DS Bojana Pajtića takođe pokušava da kontaktira NDS i Borisa Tadića, ali da ga oni neće u svojim redovima zbog brojnih afera koje ga prate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track