Olgica Batić: Rezultat borbe DS protiv kriminala jednak nuli
Foto: Zorana Jevtic

Predsednica DHSS

Olgica Batić: Rezultat borbe DS protiv kriminala jednak nuli

Politika -
Predsednik DS Dragan Đilas je imao sasvim dovoljno vremena da istera do kraja sve ono što se danas radi na borbi protiv korupcije i kriminala, a koju je započeo Aleksandar Vučić. Nije ništa započeto za vreme vlasti DS, iako su imali na raspolaganju apsolutno sve sisteme vlasti u svojim rukama, navela je predsednica DHSS

BEOGRAD - Predsednica DHSS i kandidat za poslanika na listi koju predvodi SNS Olgica Batić izjavila je danas da je rezultat borbe Demokratske stranke protiv korupcije i kriminala ravan nuli i da je ta stranka proizvela moralnu krizu u Srbiji.

"Predsednik DS Dragan Đilas je imao sasvim dovoljno vremena da istera do kraja sve ono što se danas radi na borbi protiv korupcije i kriminala, a koju je započeo Aleksandar Vučić. Nije ništa započeto za vreme vlasti DS, iako su imali na raspolaganju apsolutno sve sisteme vlasti u svojim rukama", rekla je Batić.

Ona je istakla da je rezultat DS u borbi protiv kriminala i korupcije apsolutno nikakav, odnosno ravan nuli.

"Čini mi se da pokušavaju da stare rane oplakuju svežim suzama, a mislim da im tako nešto, ako im je to cilj, neće proći", rekla je Batić.

Ona je navela da ono što je vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković radio u sprezi sa bivšom vlasti "prelazi sve granice razuma i morala".

"Moralna kriza je teža od političke i ekonomske krize, a sve te vrste krize, prevashodno moralnu, mislim da je proizvela vladavina DS", rekla je Batić.

Ona je, komentarišući ocenu kompanije Delta holding da je zgrada te kompanije u negativnom kontekstu koristi u spotu SNS, rekla da u spotu nije reč o zgradi već da je jasno da se aluzija odnosi na Miroslava Miškovića i sve što je on radio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track